Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα Γιαννόπουλου: «Δεν αρμόζει στην ΑΕΚ να...»
Μπάσκετ
| 2018-08-26 07:05:00

Φοβερή ατάκα Γιαννόπουλου: «Δεν αρμόζει στην ΑΕΚ να...»

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Γιαννόπουλου: «Δεν αρμόζει στην ΑΕΚ να...»

Οι δηλώσεις του άσου της Ένωσης για τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής φόργουορντ ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στην «Ένωση» και, με δηλώσεις του στην media day, αναφέρθηκε σε προσωπικούς κι ομαδικούς στόχους, καθώς και στον Λούκα Μπάνκι που φαίνεται «ωραίος τύπος».

Αναλυτικά όσα είπε o Γιαννόπουλος στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»: 

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να επαναλάβει τα περσινά επιτεύγματα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το να λέμε, όμως, ότι είναι δύσκολο και να μένουμε με σταυρωμένα χέρια δεν αρμόζει, όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και σε καμία αθλητική ομάδα. Έχουμε πολύ αθλητικό ρόστερ, θα παλέψουμε για όλα τα παιχνίδια. Περιμένουμε να δούμε τι θα μας ζητήσει ο προπονητής. Φαντάζομαι ότι θα θέλει να τρέξουμε πολύ, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είναι πρωτόγνωρο για εμάς, θέλουμε να δούμε πού θα καταλήξει όλο αυτό». 

Για το ρόλο που περιμένει να έχει τη νέα σεζόν: «Όταν είσαι σε μία τέτοια ομάδα πρέπει να κάνεις περισσότερα από ένα πράγματα. Να προσφέρεις αμυντικά, να παίρνεις ριμπάουντ... Θα είναι ρόλος που θα έχει διάφορα πράγματα. Φυσικά φαντάζομαι πως θα επικεντρωθώ στο τρίποντο».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Να είμαι υγιής και να μπορέσω να προσφέρω όσο περισσότερα γίνεται. Έχοντας περάσει πολλούς τραυματισμούς γνωρίζω πως δεν αξίζει να μιλάμε για κάτι άλλο. Όσο κλισέ και να ακούγεται είναι το πιο σημαντικό. Από κει και πέρα, όσο δουλεύεις θα φτάσεις ψηλότερα». 

Για τον Λούκα Μπάνκι: «Αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι πως είναι πολύ ωραίος τύπος. Δεν έχω δει ακόμα τεχνικά και τακτικά θέματα, έχουμε κάνει μόλις μια προπόνηση. Είμαι περίεργος να δω πώς θα βγει αυτό το παζλ. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του, είναι τεράστιο όνομα». 

Για τον στόχο να διεκδικήσει η ΑΕΚ τον τίτλο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πολύς χρόνος καθιέρωσης για να μπεις ανάμεσά τους. Παίζουν σε Final Four της Eurleague τουλάχιστον 15 χρόνια. Δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι αδύνατο, αλλά και ούτε και ότι μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags