Facebook Pixel Δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς - Αυτός ο Έλληνας άσος που πέρυσι έκανε «όργια» κυκλοφορεί ελεύθερος
| 2018-09-12 15:26:00

Δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς - Έλληνας άσος, που πέρσι έκανε «όργια», κυκλοφορεί ελεύθερος!

του Pick n' Scroll
Δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς - Έλληνας άσος, που πέρσι έκανε «όργια», κυκλοφορεί ελεύθερος!

Σε ηλικία 34 ετών μοιράζει παντού «χυλόπιτες».

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ένας από τους ελάχιστους Ελληνες παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ο 34χρονος πάουερ-φόργουορντ έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι με τη Λιέτουβος Ρίτας και θα περίμενε κανείς να είναι περιζήτητος. 

Η πραγματικότητα αναφέρει ότι έφτασαν στα χέρια του 3-4 προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά ο «Μαύρο» απάντησε αρνητικά. Και απάντησε έτσι, γιατί δεν τον ικανοποίησε κάποια από αυτές τις προσφορές. Επιπλέον, έχει έναν σοβαρό λόγο να περιμένει λίγο ακόμα πριν κλείσει. Εχει να κάνει με το ότι η γυναίκα του είναι στον 8ο μήνα για να φέρει στη ζωή το δεύτερό τους παιδί.

Αν π.χ. ερχόταν η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ ή εν πάσει περιπτώσει μία μεγάλη ομάδα και του έκανε πρόταση, θα πήγαινε αμέσως. Και θα ερχόταν για λίγο στην Ελλάδα το διάστημα, που θα γεννούσε η γυναίκα του. Τώρα, όμως, δεν τον συγκίνησε κάποια πρόταση, ώστε να πει το «ναι».

Ξέρει, άλλωστε, ο Έλληνας σέντερ ότι θα υπάρξουν αλλαγές και όλο και κάποια πολύ καλή ομάδα θα του χτυπήσει την πόρτα. Συν τοις άλλοις ο σέντερ από το Κιλκίς δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, ώστε να αγχώνεται να κλείσει κάπου.

Από την Ελλάδα ο Πανιώνιος ήταν εκείνος, που του χτύπησε την πόρτα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι Νεοσμυρνιώτες τον ήθελαν για τους πρώτους δύο μήνες, αλλά ο διεθνής παίκτης τους ευχαρίστησε και είπε ότι δε θέλει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρχεται σεισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ποιοι τα «τινάζουν» όλα στον αέρα - Στα κάγκελα ο Τίγρης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags