Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη για την ΑΕΚ - Ποιος διεθνής άσος μένει στην Ένωση
| 2018-09-17 09:20:00

Αποκάλυψη για την ΑΕΚ - Ποιος διεθνής άσος μένει στην Ένωση

Sportdog Team
Αποκάλυψη για την ΑΕΚ - Ποιος διεθνής άσος μένει στην Ένωση

Πολύ καλός παίκτης...

Στην Κύπρο η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Χίμκι και Μακάμπι Τελ Αβίβ και να κατακτήσει το διεθνές τουρνουά «ΟΠΑΠ Νεόφυτος Χανδριώτης». Η Ένωση έδειξε σημάδια από την δουλειά που γίνεται εντός των τειχών, έχοντας αρκετούς πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Δημήτρης Μωραϊτης. Ο διεθνής γκαρντ ξεχώρισε με την εικόνα του εντός παρκέ, βοηθώντας την ΑΕΚ να φτάσει στο 3Χ3. Αποκορύφωμα η παρουσία του απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισραήλ, όπου μέτρησε 19 πόντους, βάζοντας μεγάλα σουτ.

Κι ενώ το αρχικό πλάνο ανέφερε πως ο νεαρός γκαρντ θα παραχωρούνταν με τη μορφή δανεισμού προς τον Πανιώνιο, οι εμφανίσεις της Κύπρου έφεραν νέα δεδομένα. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο Λούκα Μπάνκι και οι συνεργάτες του αποφάσισαν την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς μπορεί να βοηθήσει έχοντας ρόλο στο ροτέισον της νέας σεζόν.

Εξάλλου, στη Λευκωσία ο διεθνής γκαρντ έδειξε στοιχεία για τα οποία έκανε... ντόρο από την πρώτη στιγμή. Κι αυτό γιατί βοήθησε στην οργάνωση του παιχνιδιού, παρουσίασε βελτίωση στο μακρινό σουτ, ενώ ήταν συνεπής και στην άμυνα σε πολλά σημεία του αγώνα.

Η επιθυμία του παίκτη: Να παίζει

Από την πλευρά του, ο Μωραϊτης ήταν πολύ χαρούμενος και για την εικόνα του, αλλά και για το βραβείο του MVP του τουρνουά. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, είχε ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση πως επιθυμία του είναι να έχει ρόλο τη νέα σεζόν και να πάρει λεπτά συμμετοχής. Ο Μωραΐτης πρόκειται να έχει, λοιπόν, ρόλο στο ροτέισον του Δικεφάλου και δεν θα είναι απλά ένας συμπληρωματικός παίκτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags