Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητη επίδοση από τον... βιονικό Γιουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-23 03:30:00

Αδιανόητη επίδοση από τον... βιονικό Γιουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αδιανόητη επίδοση από τον... βιονικό Γιουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στη νίκη κόντρα στην Ομπραντόιρο, στον ημιτελικό του Supercopa Ισπανίας, σε μια αναμέτρηση με ξεχωριστό χαρακτήρα για τον Ισπανό.

Μαζί με τον Φελίπε Ρέγιες είναι οι δύο παίκτες που αποτελούν τις... σημαίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Κι αυτό γιατί ο Σέρχιο Γιουλ φοράει τα λευκά των Μαδριλένων από το 2007 και ετοιμάζεται για την 12η σεζόν της -τεράστιας- καριέρας του με την Ρεάλ.

Απέναντι στην Ομπραντόιρο, μάλιστα, στον ημιτελικό του Supercopa Ισπανίας, ο εκρηκτικός γκαρντ έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα στην καριέρα του. Κι αυτό γιατί έφτασε τις 700 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ, ένας αριθμός που μοιάζει -και είναι- εντυπωσιακός για τα σημερινά δεδομένα.

Με τους Μαδριλένους έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα, 5 Copa Del Rey, 3 Supercopa, 2 Euroleague και 1 Διηπειρωτικό και αν λάβουμε υπόψιν τη δήλωσή του πως θέλει να κλείσει την καριέρα του ως παίκτης της Ρεάλ, τότε το σίγουρο είναι πως θα έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον αριθμό τροπαίων που έχει κατακτήσει στην καριέρα του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags