Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο αθλητικός ψηλός που θέλει ο Μπλατ στον Ολυμπιακό - Παίζει στους Σίξερς!
| 2018-10-10 07:12:00

Αυτός είναι ο αθλητικός ψηλός που θέλει ο Μπλατ στον Ολυμπιακό - Παίζει στους Σίξερς!

Sportdog Team
Αυτός είναι ο αθλητικός ψηλός που θέλει ο Μπλατ στον Ολυμπιακό - Παίζει στους Σίξερς!

Οι Πειραιώτες τον θέλουν!

Ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά για την απόκτηση ενός ψηλού και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η περίπτωση, που απασχολεί, ακούει στο όνομα του πρώην παίκτη της Βαρέζε και της Τορίνο!

Εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Ολυμπιακός κάποια στιγμή θα πάρει ψηλό. Εναν παίκτη ακόμα δίπλα στους Μιλουτίνοφ, ΛεΝτέι και Μπόγρη, που, όμως, θα είναι πιο αθλητικός. Η σεζόν έχει ξεκινήσει, οι Πειραιώτες έχουν δώσει δύο παιχνίδια με τον Χολαργό για πρωτάθλημα και Κύπελλο, και πλέον ετοιμάζονται για την Ευρωλίγκα, όπου ο συντελεστής δυσκολίας είναι τεράστιος.

Εχοντας δει και γνωρίσει καλύτερα την ομάδα του πλέον ο Ντέιβιντ Μπλατ, κρίνει ότι κάτι πρέπει να γίνει με την φροντ-λάιν. Να την δυναμώσει, να προσθέσει μεγαλύτερη αθλητικότητα.

Και στο πλαίσιο αυτό, έχει ρίξει τα δίχτυα του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Εκεί, όπου γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται «κοψίματα» από τις 30 ομάδες του ΝΒΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο παίκτης, του οποίου το όνομα έχει κυκλώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο Νόρβελ Πελ. Ενας πάρα πολύ αθλητικός σέντερ, ο οποίος μάλιστα έχει και ικανοποιητική ευρωπαϊκή εμπειρία. Εχει αγωνιστεί στην Βαρέζε, αλλά και στην Τορίνο. Πέρυσι πέρασε την χρονιά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ την αμέσως προηγούμενη ήταν μόνο στην Βαρέζε.

Είναι 25 ετών, έχει ύψος 2.08 και είναι ο απόλυτος σύγχρονος ψηλός. Είναι πιο αποτελεσματικός στην άμυνα, έχοντας το προσόν να κόβει τα αντίπαλα σουτ. Στην επίθεση το πικ εντ ρολ είναι το αγαπημένο του κομμάτι, όπως σχεδόν σε όλους τους αθλητικούς ψηλούς. 

Ο Πελ είναι αυτή την στιγμή με τους Σίξερς, αλλά οι πληροφορίες και όχι μόνο αναφέρουν ότι θα «κοπεί» πριν από το τζάμπολ του ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός καραδοκεί, έχοντας, όπως αναφέραμε, το όνομά του σε περίοπτη θέση.

Ο διεθνής με τον Λίβανο σέντερ είχε την περυσινή χρονιά 5.7 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.2 κοψίματα στην Βαρέζε. Στην Τορίνο, όπου και συνέχισε, είχε 6.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1 κόψιμο ανά παιχνίδι. 

Στην Βαρέζε έπαιξε 15 λεπτά ανά παιχνίδι και στην Τορίνο 12 λεπτά ανά ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags