Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κορυφαίος πλέι μέικερ στην Ευρώπη ο Καλάθης - Δεν μπορείς να τον σταματήσεις»!
| 2018-10-10 15:49:00

«Κορυφαίος πλέι μέικερ στην Ευρώπη ο Καλάθης - Δεν μπορείς να τον σταματήσεις»!

Sportdog Team
«Κορυφαίος πλέι μέικερ στην Ευρώπη ο Καλάθης - Δεν μπορείς να τον σταματήσεις»!

Ποιος έκανε αυτή την δήλωση για τον άσο του Παναθηναϊκού;

Ο λόγος για τον πρώην "πράσινο", Τζέιμς Φελντίν, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα sport5.co.il αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νικ Καλάθη.

Ο έμπειρος γκαρντ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ με την Χάποελ για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, λέγοντας: «Το ΟΑΚΑ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έμαθα να αγαπώ την πόλη, τον κόσμο αλλά και το γήπεδο. Έχω κρατήσει επαφές ακόμα με ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Ο κόσμος είναι πραγματικά... τρελός. Πέρυσι, όταν επέστρεψα για να παίξω με τον Ερυθρό Αστέρα, είχα πολλές αναμνήσεις και ανυπομονώ να επιστρέψω ξανά».

Σχετικά με τον Νικ Καλάθη μόνο καλά λόγια είχε να πει. «Πρώτα απ' όλα, μιλήσαμε πριν την πτήση και μου είπε ότι πρόκειται να έρθει στο παιχνίδι. Θεωρώ πως πέρυσι απέδειξε πως είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη. Αν δεν είναι ο κορυφαίος, σίγουρα είναι στους καλύτερους δύο. Είναι σπουδαίος ηγέτης, επίσης και παίκτης που που κάνει ακόμα καλύτερο τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό

Αυτά που φέρνει στο παιχνίδι είναι απίστευτα. και ο ίδιος λέει ότι δεν είναι αρκετά καλός, αλλά σταθερά έχει 20 πόντους, 10 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα χωρίς να σκοράρει τρίποντα. Την πρώτη μου χρονιά έμαθα από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, δύο σπουδαίοι μέντορες. Είναι καλό να τον βλέπεις να εξελίσσεται. Όταν επέστρεψε από το ΝΒΑ δυσκολεύτηκε στην αρχή, αλλά τα πήγε περίφημα».

Όσο για το πώς μπορεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ να σταματήσει τον διεθνή γκαρντ, η απάντηση ήταν απλή και ξεκάθαρη: «Δεν μπορείς να τον σταματήσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags