Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνειδητοποιημένος ο Βεζένκοφ εν όψει Χίμκι: «Από εκεί ξεκινούν όλα για τη νίκη»
Μπάσκετ
| 2018-10-10 16:49:00

Συνειδητοποιημένος ο Βεζένκοφ εν όψει Χίμκι: «Από εκεί ξεκινούν όλα για τη νίκη»

Sportdog Team
Συνειδητοποιημένος ο Βεζένκοφ εν όψει Χίμκι: «Από εκεί ξεκινούν όλα για τη νίκη»

Τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού με την ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα: «Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε δουλέψει 1,5 μήνα να αφομοιώσουμε την φιλοσοφία του προπονητή και θέλουμε να μπούμε όσο πιο δυνατά στη διοργάνωση, που θα είναι ακόμα πιο δύσκολη».

Για την Χίμκι: «Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, όπως αρέσει στον κόουτς Μπαρτζώκα. Έχει παίκτες-αθλητές και ο Σβεντ κάνει τη δουλειά ακόμα πιο δύσκολη. Θα ξεκινήσουν όλα από την ενέργεια και την άμυνα. Θα πρέπει να τα ματσάρουμε όλα αυτά για να έχουμε τις πιθανότητες υπέρ μας».

Για την διαφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα σε σχέση με την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα: «Η πιο μεγάλη διαφορά είναι πως και πέρυσι και φέτος έκανε τις επιλογές και έφτιαξε εξ ολοκλήρου την ομάδα. Η ομάδα στηρίζεται στη δική του φιλοσοφία. Στην Μπαρτσελόνα δεν συνέβαινε αυτό και γι αυτό δεν είχε αυτά τα αποτελέσματα».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρουμε πότε θα είμαστε στο πικ μας και έτοιμοι για όλα. Η Ευρωλίγκα με το νέο τρόπο διεξαγωγής έδειξε πως πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από την αρχή. Ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι. Η φετινή Ευρωλίγκα είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags