Facebook Pixel Η ώρα του Σμιθ
| 2011-08-31 22:19:00

Η ώρα του Σμιθ

Η ώρα του Σμιθ

Ο Στίβεν Σμιθ θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο «4» και την Πέμπτη υπογράφει το αξίας 200.000 δολαρίων συμβόλαιό του με τους «πράσινους», οι οποίοι τον περιμένουν το Σάββατο στην Ελλάδα.


Μία θέση είχε μείνει κενή στον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς κι αυτή έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τις τελευταίες ημέρες. Ο Στίβεν Σμιθ είχε σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα για τη θέση «4» κι αυτός είναι που θα επιδιώξει να αναπληρώσει τη φυγή του Αντώνη Φώτση. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα υπογράψει στις 200.000 δολάρια, δηλαδή 140.000 ευρώ, με τις υπογραφές να «πέφτουν» αύριο, Πέμπτη, ενώ ο παίκτης θα φτάσει στην Ελλάδα το Σάββατο.

Στο «τριφύλλι», πάντως, δε θέλουν η απόκτησή του να είναι η τελευταία κίνησή τους για τη νέα χρονιά. Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, που πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα, δεν έχει θέση στα πλάνα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στην ομάδα προσπαθούν να βρουν μία λύση... α λα Μπόγρης. Ο Γεωργιανός σέντερ έχει συμβόλαιο ύψους 550.000 ευρώ και δε δείχνει θέληση να αναζητήσει άλλο σταθμό, αλλά στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να τον εξαγοράσουν.

Την ίδια ώρα υπάρχει κι άλλη μία... ευχή, που έχει να κάνει με τον Μιλένκο Τέπιτς. Με 15 πόντους και 4 ασίστ ο Σέρβος γκαρντ ήταν «κλειδί» στη νίκη επί της Ιταλίας στην πρεμιέρα του Εurobasket.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags