Facebook Pixel «Οβίδα» από Θεσσαλονίκη: «Έτσι δε βγάζουμε πρωτάθλημα» - «Αυτοί το χάλασαν» - «Πέσιμο» σε Πασκουάλ
| 2018-10-15 12:50:00

«Οβίδα» από Θεσσαλονίκη: «Έτσι δε βγάζουμε πρωτάθλημα» - «Αυτοί το χάλασαν» - «Πέσιμο» σε Πασκουάλ

του Γιώργου Κτενά
«Οβίδα» από Θεσσαλονίκη: «Έτσι δε βγάζουμε πρωτάθλημα» - «Αυτοί το χάλασαν» - «Πέσιμο» σε Πασκουάλ

Απίστευτη παραδοχή: «Εύκολα στο Final 4, παικταράς ο Τόμας».

Εύκολα μπορεί να φτάσει στο Final 4 της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός με την ομάδα που έχει, όπως σχολίασε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr ο Χρήστος Γκάλης.

Ο δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ Άρη και βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τους Πράσινους, αναφέρθηκε ακόμα στον καυγά ανάμεσα στους Βαγγέλη Αγγέλου και Τσάβι Πασκουάλ.

Μίλησε για τους διαιτητές που ήθελαν να γίνουν οι πρωταγωνιστές του αγώνα, ενώ αποκάλυψε και ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού ξεχώρισε και θεωρεί σημαντική τη μεταγραφή του. 

«Πρώτος ο Πασκουάλ»

«Το περιστατικό ανάμεσα στον Πασκουάλ και τον Αγγέλου φαίνεται ότι ξεκινάει από το φάουλ του Νικ Καλάθη και τον εκνευρισμό που έδειξε ο παίκτης. Θα είχε δίκιο ο Αγγέλου αν είχε διατηρήσει την ψυχραιμία του. Από τη στιγμή που νευρίασε, το έχασε το δίκιο του κι αυτός», ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου από τη Θεσσαλονίκη, που παρακολούθησε το παιχνίδι από το γήπεδο:

«Ο Πασκουάλ, όμως, είναι εκείνος που πέρασε πρώτος τη γραμμή και κινήθηκε προς τον Άγγελου. Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει τόσα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό, στην Ευρωλίγκα, έπρεπε να ήταν περισσότερο προσεκτικός. Θεωρώ, πάντως, ότι θα βλέπαμε άλλο ματς αν οι δύο προπονητές δεν είχαν αποβληθεί».

«Δε βγάζουμε πρωτάθλημα»

Ποια είναι η άποψή σου για το παιχνίδι και πώς σχολιάζεις τη διαιτησία;

«Εντάξει, αγωνιστικά έπαιζε ο Δαυίδ με τον Γολιάθ. Όσο περνούσε η άμυνα του Άρη, μπορούσε να φανεί ανταγωνιστικός. Πολύ κακή η διαιτησία, πιστεύω ότι με αυτή τη διαιτησία δεν θα βγάλουμε πρωτάθλημα. Οι διαιτητές χάλασαν το παιχνίδι. Γιατί θα μπορούσαμε να δούμε ωραίο παιχνίδι, θεωρώ ότι είναι πιο ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά οι διαιτητές το χάλασαν, γιατί ήθελαν να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές».

«Εύκολα Final 4»

Πώς είδες τον Παναθηναϊκό;

«Χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Έχει τον Καλάθη, που μπορεί να σηκώσει και να τραβήξει όλη την ομάδα, αλλά σίγουρα αυτή η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια. Γενικά ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλό σύνολο και πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει εύκολα στο Final 4. Μου άρεσε πολύ ο Τόμας. Είναι πολύ καλή μεταγραφή και θεωρώ ότι θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τον Άρη και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Είναι ομάδα ειδικών καταστάσεων φέτος. Χτίστηκε με πολλά προβλήματα, μεγαλύτερο όλων ήταν η απαγόρευση των μεταγραφών. Βασικός στόχος για φέτος είναι να κρατήσει ψηλά τη σημαίας της ομάδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι' αυτό έπαιξαν «ξύλο» Πασκουάλ-Αγγέλου - Φοβερά πράγματα με Παπαπέτρου και Σπανούλη - Θα μείνεις

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags