Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πρώτο «χουνέρι» Ολυμπιακού σε ΠΑΟ, δεύτερο… χτύπημα σε ΟΑΚΑ - «Στράβωσε» ο Μπλατ με τον…
Μπάσκετ
| 2018-10-25 23:59:00

Το πρώτο «χουνέρι» Ολυμπιακού σε ΠΑΟ, δεύτερο… χτύπημα σε ΟΑΚΑ - «Στράβωσε» ο Μπλατ με τον…

του Pick n' Scroll
Το πρώτο «χουνέρι» Ολυμπιακού σε ΠΑΟ, δεύτερο… χτύπημα σε ΟΑΚΑ - «Στράβωσε» ο Μπλατ με τον…

Οι Πειραιώτες νίκησαν τη Μακάμπι, όμως κάποιος… έχασε έδαφος.

Ο Ολυμπιακός έμαθε από το πάθημά του στο παιχνίδι με την Αρμάνι και επανήλθε στις ευρωπαϊκές νίκες απέναντι στην Μακάμπι (88-80). Οι Πειραιώτες ήταν σχεδόν άψογοι και στις δύο άκρες του παρκέ, φτάνοντας έτσι στην τρίτη τους επιτυχία στην Ευρωλίγκα.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν είχε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αλλά όταν ξαναμπήκε στο παρκέ έδειξε την μεγάλη του κλάση. Με συνεχόμενες προσωπικές ενέργειες και δη πόντους, έδωσε αέρα νίκης στον Ολυμπιακό. Είχε συμπαραστάτη, όμως, και άξιο. Ισως μάλιστα ο Αξέλ Τουπάν να ήταν πιο πολύτιμος στη νίκη της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ, αφού προσέφερε σημαντικά και στο αμυντικό κομμάτι. Αλλωστε η άμυνα είναι το δυνατό σημείο του Γάλλου, πρώην παίκτη της Ζαλγκίρις.

Κοντά σε αυτούς σε απόδοση ήταν και ο Σάσα Βεζένκοφ. Ισως ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της χρονιάς. Η ικανοποίηση στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αναλογιζόμενοι ότι πρόκειται για παίκτη με ελληνικό διαβατήριο. Τομέας, στον οποίο γενικά υπάρχει πρόβλημα. Και για τον Ολυμπιακό και για τον Παναθηναϊκό.

Με 3/4 νίκες μέχρι στιγμής ο Μπλατ είναι ευχαριστημένος με την ομάδα του να βγάζει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά και να ακολουθούν ακόμη πιο δύσκολα παιχνίδια.

Το επόμενο ματς είναι με την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία και μετά οι Πειραιώτες πάνε στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό. Αν πάρουν μία νίκη σε αυτά τα ματς, το πρόσημο θα είναι θετικό. Ολοι θα χαμογελάνε στον Πειραιά, αν οι νίκες θα είναι δύο σε αυτούς τους εξαιρετικά δύσκολους αγώνες. 

Και όλα αυτά με τον Γιάνις Τίμα να μην βοηθάει ξανά. Επαιξε λίγο και ο προπονητής του δεν δείχνει να τον έχει στη πρώτη γραμμή των παικτών, που υπολογίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Χαμός» στο ΣΕΦ με ξένο, βράζει ο κόσμος - «Μπλέχτηκε» και ο Χάινς - Αποφασίζει ο Μπλατ, όλα τούμπα;

Απίστευτο σκηνικό με Λάζαρο στη λήξη – Δεν μπορούσε να το πιστέψει, τι έκαναν οι συμπαίκτες του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags