Facebook Pixel Sportdog.gr | Στον κόσμο του ο Σίνγκλετον - Ο απίστευτος λόγος που «ξενέρωσε» τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)
| 2018-10-29 17:55:00

Στον κόσμο του ο Σίνγκλετον - Ο απίστευτος λόγος που «ξενέρωσε» τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στον κόσμο του ο Σίνγκλετον - Ο απίστευτος λόγος που «ξενέρωσε» τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Τρομερό αυτό που έκανε ο Αμερικανός άσος.

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι λάτρης του ποδοσφαίου, κάτι που έχει αποδείξει στο παρελθόν. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς να παρακολουθήσει το χθεσινό ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται από φέτος στη μπασκετική ομάδα των Καταλανών.

Παρ' όλα αυτά, ο Αμερικανός πρώην άσος του Παναθηναϊκού... κούφανε τους πάντες σε σχετική ερώτηση που του έγινε στο Twitter, καθώς αποκάλυψε ότι δεν παρακολούθησε το ισπανικό "Clasico", αλλά το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον!

«Δεν έχω πολλά να πω. Δεν το είδα, αλλά είχα προβλέψει το αποτέλεσμα. Η Μπαρτσελόνα είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που χρειάζεται απεγνωσμένα νέα ταλέντα και νέους σταρ. Έχω πάει σε δύο ματς μέχρι στιγμής», είπε σε ένα tweet, ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν είδα το clasico, αλλά παρακολούθησα την Μάντσενστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον» και «Δεν είδα το ματς, αλλά το είδαν πολλοί συμπαίκτες μου», τόνισε ο Σίνγκλετον σε ερώτηση που του έγινε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags