Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο… νεκροταφείο του ΝΒA μπήκε ο Κώστας Κουφός!
| 2018-11-06 22:24:00

Στο… νεκροταφείο του ΝΒA μπήκε ο Κώστας Κουφός!

Sportdog Team
Στο… νεκροταφείο του ΝΒA μπήκε ο Κώστας Κουφός!

Το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πρόσωπο του Κώστα Κουφού έχει γίνει viral και έχει πάρει ήδη ξεχωριστή θέση στο… νεκροταφείο του ΝΒΑ “Άρον Μπέινς”!

Ο “Greek Freak” κυκλοφορεί ελεύθερος στα παρκέ του ΝΒΑ και όποιος προσπαθήσει να του κόψει τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι κινδυνεύει να γίνει… πόστερ.

Αυτό το αντιλήφθηκε με τον χειρότερο τρόπο ο Κώστας Κουφός ο οποίος στην αναμέτρηση των Κινγκς με τους Μπακς, είδε τον Έλληνα σούπερσταρ να χαρίζει ένα από τα πλέον εντυπωσιακά καρφώματα μέχρι στιγμής στο ΝΒΑ.

Η συγκεκριμένη φάση έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου και μετά το τρολάρισμα στο wikipedia, ήταν η σειρά του Rob Perez να δώσει συνέχεια.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος διαχειρίζεται μεταξύ άλλων τη χιουμοριστική ιστοσελίδα “graveyarddunks.com“, η οποία περιλαμβάνει όλους τους παίκτες που έχουν γίνει πόστερ στο πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα, τα πρόσωπα των συγκεκριμένων παικτών παρουσιάζονται με τη μορφή… τάφων και μπορεί κανείς να συναντήσει μεταξύ άλλων τους Κέβιν Ντουράντ, Λεμπρόν Τζέιμς και Πολ Τζορτζ. Πατώντας πάνω στη φωτογραφία του κάθε παίκτη μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτομάτως το βίντεο που τους χάρισε μία ξεχωριστή θέση στο “Aaron Baynes Memorial Posteryard”.

Δείτε το ειδικά επεξεργασμένο βίντεο με τον Κώστα Κουφό…

 

ΠΗΓΗ: eurohoops.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags