Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτο ραντεβού «αιωνίων» απόψε στο ΟΑΚΑ
Μπάσκετ
| 2018-11-09 11:04:00

Πρώτο ραντεβού «αιωνίων» απόψε στο ΟΑΚΑ

Πρώτο ραντεβού «αιωνίων» απόψε στο ΟΑΚΑ

To νέο Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Under/Over 12,5 πόντους του Νικ Καλάθη και του Γιώργου Πρίντεζη.

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων αντιπάλων» θα γίνει απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ, για την έκτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός είναι ισόβαθμοι στην Euroleague, με 3 νίκες και 2 ήττες. Έχουν πετύχει μόνο νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ένας από τους δύο θα πάρει απόψε το προβάδισμα στην Euroleague, αλλά ο δρόμος έως την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είναι μακρύς. Στόχος τους είναι, στο τέλος της διαδρομής, να εξασφαλίσουν την πρόκριση, αρχικά για τα Playoffs και στη συνέχεια για το Final Four της Βιτόρια.

Οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» θα αναμετρηθούν αρκετές φορές κατά τη διάρκειά της σεζόν, αλλά πάντα το πρώτο ντέρμπι έχει ξεχωριστή σημασία. Η ιδιαιτερότητα του είναι ότι το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο Γιάννης Παπαπέτρου, θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Το νέο Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το ντέρμπι της Euroleague, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός.

Δύο από τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι αναμένεται να είναι ο Νικ Καλάθης και ο Γιώργος Πρίντεζης. Θα πετύχουν περισσότερους ή λιγότερους από 12,5 πόντους; Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Under/Over 12,5 πόντους του Νικ Καλάθη και τους Under 12,5 πόντους του Γιώργου Πρίντεζη.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags