Facebook Pixel Ο Ντενγκ έφερε την πρώτη νίκη
| 2011-09-04 17:17:00

Ο Ντενγκ έφερε την πρώτη νίκη

Ο Ντενγκ έφερε την πρώτη νίκη

Η Μεγάλη Βρετανία έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ, αλλά ήθελε να κάνει μια νίκη πριν...αποχωρήσει. Έτσι, βρήκε την Πορτογαλία απέναντι της και τα κατάφερε επικρατώντας 85-73. Σούπερ εμφάνιση από τον Λούλ Ντενγκ (31π, 10ριμπ).

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τη Μ. Βρετανία με τον Λούολ Ντενγκ να κάνει για ακόμη μια φορά... όργια. Έτσι, οι Άγγλοι προηγήθηκαν με 10-2, αλλά οι Πορτογάλοι απάντησαν με σερί 7-0 για το 10-9. Από τη μια ο Ντενγκ με 11 πόντους και από την άλλη ο Μινχάβα με 7, οδηγούσαν τις ομάδες τους για το 16-16 του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς, Λούολ Ντενγκ, συνέχισε να κάνει ό,τι θέλει τους αντιπάλους του και έτσι η διαφορά έφτασε ακόμη και στο +9 για τη Μ. Βρετανία (33-24), πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι Πορτογάλοι έδειχναν να μην μπορούν να σταματήσουν με κανέναν τρόπο τον Λούλ Ντενγκ, ο οποίος τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 21 πόντους για το 44-34 της παρέας του.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο Ντενγκ δεν σκόραρε στο τρίτο δεκάλεπτο ούτε έναν πόντο, αλλά η διαφορά δεν έπεσε. Τουναντίον. Ο Λένζλι λειτούργησε ως άλλος... Ντενγκ και φτάνοντας τους 17 πόντους, βοήθησε την ομάδα του να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο έχοντας μια διαφορά ασφαλείας (59-45).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Πορτογάλοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουν στο ματς. Ο Μινχάβα βρήκε συμπαράσταση στο πρόσωπο των Αντράντε και Μιράντα και έτσι η διαφορά έπεσε στους εφτά πόντους 68-61, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του ματς. Κάπου εκεί, όμως, εμφανίστηκε και πάλι ο Λούολ Ντενγκ και "τέλειωσε" το ματς.

Δεκάλεπτα: 16-16, 44-34, 59-45, 85-73

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags