Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρεπορτάζ-βόμβα! Σε ομάδα της Α2 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαυροκεφαλίδης
| 2018-11-20 16:29:00

Ρεπορτάζ-βόμβα! Σε ομάδα της Α2 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαυροκεφαλίδης

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-βόμβα! Σε ομάδα της Α2 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαυροκεφαλίδης

Δείτε για ποια πρόκειται.

Ο Ιωνικός είναι πρώτος στην Α2, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα της Νίκαιας είναι έτοιμη να ταράξει τα μπασκετικά νερά με την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Το αφεντικό της ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας, βάζει για μία ακόμη φορά βαθιά το χέρι στην τσέπη και είναι πολύ κοντά στο να οδηγήσει στην Νίκαια τον διεθνή πάουερ-φόργουορντ με την τεράστια θητεία στα ελληνικά, ευρωπαϊκά και όχι μόνο γήπεδα.

Ο Μαυροκεφαλίδης έπαιξε πέρυσι στην Λιέτουβος Ρίτας, έχοντας 12.5 πόντους ανά ματς στο λιθουανικό πρωτάθλημα και 14.5 πόντους στο Eurocup. Εχει παίξει σε κολοσσιαία σωματεία, στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ και στην Μπαρτσελόνα, ενώ έγινε και ο πρώτος Ελληνας που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Νικαιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον 34χρονο παίκτη, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο λόγος είναι ότι ο Μαυροκεφαλίδης περιμένει λίγες μέρες μήπως σκάσει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό. Και κυρίως από την Μακάμπι, την οποία ανέλαβε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags