Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε... βόμβα στο παγκόσμιο μπάσκετ!
Μπάσκετ
| 2018-11-29 21:55:00

Έσκασε... βόμβα στο παγκόσμιο μπάσκετ!

Sportdog Team
Έσκασε... βόμβα στο παγκόσμιο μπάσκετ!

Αποκλεισμός σοκ από το Παγκόσμιο Κύπελλο για την, πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σλοβενία.

Η κάτοχος του Eurobasket 2017, Σλοβενία, δεν θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, καθώς ηττήθηκε από την Ουκρανία (82-54) και έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης στην τελική φάση.

Η Σλοβενία κυνηγούσε το... θαύμα στις τελευταίες αγωνιστικές των προκριματικών, ώστε να μην μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην Ουκρανία οι κάτοχοι του Eurobasket 2017 έπαιξαν τα... ρέστα τους, ώστε να παλέψουν μέχρι τέλους για την πρόκριση.

Οι Ουκρανοί, όμως, δεν αστειεύονταν και το έδειξαν εντός παρκέ. Οι παίκτες του Ιεβγκέν Μούρζιν είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και με μπροστάρηδες τους Κόμπετς (13 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και Σάνον (11 πόντοι με 3/5 τρίποντα), αλλά και τον Ολεκσάντρ Λίποβι που ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 17'57'', έφτασε στη νίκη με 82-54.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Σλοβένοι υποχώρησαν στο 2-7, με το πέρας 9 αγωνιστικών και έχασαν κάθε ελπίδα για πρόκριση στην τελική φάση, την ίδια στιγμή που η Ουκρανία ανέβηκε στο 5-4 και διατήρησε ακέραιες ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags