Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβα» με Μαρκόπουλο - Ψήνεται το deal-έκπληξη - Επιτέλους, θα κοουτσάρει σε κορυφαίο επίπεδο;
| 2018-12-07 17:50:00

«Βόμβα» με Μαρκόπουλο - Ψήνεται το deal-έκπληξη - Επιτέλους, θα κοουτσάρει σε κορυφαίο επίπεδο;

του Pick n' Scroll
«Βόμβα» με Μαρκόπουλο - Ψήνεται το deal-έκπληξη - Επιτέλους, θα κοουτσάρει σε κορυφαίο επίπεδο;

Στα 69 του χρόνια δεν το βάζει κάτω. Φοβερή εξέλιξη.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον χώρο του μπάσκετ. Αποτελεί έναν από τους πιο σπουδαίους Ελληνες προπονητές και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι έπρεπε να έχει δουλέψει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Είτε στον Ολυμπιακό, όπου είχε την ευκαιρία, αλλά τον φρέναραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, είτε στην Εθνική, την οποία, πάντως, ουσιαστικά ποτέ δεν απασχόλησε.

Ο Μαρκόπουλος είναι εκτός δράσης από το καλοκαίρι του 2017, όταν και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να τον διαδεχθεί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Από τότε το όνομά του έχει ελάχιστα ακουστεί. Αναφέρθηκε πριν από καιρό, όταν ο Ηρακλής έψαχνε τον αντικαταστάτη του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Πήρε, όμως, τον Κώστα Μέξα.

Στα 69 του χρόνια ο Μαρκόπουλος είναι πιθανό να επανέλθει γρήγορα στα γήπεδα της Α1. Ακούγεται εν είδει φημολογίας ότι ομάδα τον έχει στο στόχαστρό της (μαζί με τον Γιάννη Καστρίτη) και θα απασχολήσει στην περίπτωση που χάσει στην αγωνιστική που έχουμε μπροστά μας. 

Βεβαίως πολλά ακούγονται κάθε φορά και ελάχιστα βγαίνουν στη πραγματικότητα. Αυτοί, όμως, που αναφέρουν το εν λόγω σενάριο, επιμένουν ότι θα επιβεβαιωθεί. 

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα πάρουμε τις απαντήσεις μας. Δεν θα τις πάρουμε σίγουρα αν η ομάδα για την οποία γίνεται λόγος φύγει από το γήπεδο με τη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερές εξελίξεις με τον Ρίβερς - Επιστρέφει στα παρκέ - Σε αυτή την ομάδα υπέγραψε!

«Σεισμός» στο ΟΑΚΑ με δύο κορυφαία ονόματα για τον ΠΑΟ - «Έπεσε» το διαδίκτυο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags