Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρα από Αταμάν: «Κάθε καλοκαίρι προσπαθούσα να πάρω τον Σπανούλη»
Μπάσκετ
| 2018-12-13 21:25:00

Ατακάρα από Αταμάν: «Κάθε καλοκαίρι προσπαθούσα να πάρω τον Σπανούλη»

Sportdog Team
Ατακάρα από Αταμάν: «Κάθε καλοκαίρι προσπαθούσα να πάρω τον Σπανούλη»

Τρομερές δηλώσεις από τον προπονητή της Εφές.

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι κάθε καλοκαίρι ήθελε τον Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την αποψινή νίκη του.

«Είναι αλήθεια. Σε όλες τις ομάδες που ήμουν κάθε καλοκαίρι προσπαθούσα να πάρω τον Σπανούλη. Κάθε φορά όμως στο τέλος εκείνος προτιμούσε να μείνει στον Ολυμπιακό. Τον σέβομαι, μου αρέσει, είναι από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη και τώρα παρότι είναι 35-36 ετών είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού», τόνισε ο τεχνικός της Εφές. 

Όσο για την ήττα από τον Ολυμπιακό; «Ήταν ένα κλασικό καλό παιχνίδι Ευρωλίγκας. Ο τραυματισμός του Μπομπουά μάς επηρέασε, έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο μας την τελευταία στιγμή. Πιστεύαμε πως θα έπαιζε, αλλά δεν τα κατάφερε και αυτό άλλαξε τα πάντα για μας. Αρχίσαμε πολύ άσχημα το ματς, με κακό ρυθμό, αλλά μετά από κάποιες αλλαγές βρήκαμε ισορροπία και επιστρέψαμε στο ματς στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλό μπάσκετ, αλλά χάσαμε 18 ριμπάουντ που για μένα ήταν το κλειδί για την ήττα μας. Επίσης ο Τουπάν έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην επίθεση. Είχε 5,6 πόντους ως τώρα και πέτυχε 19 με απίθανα τρίποντα. Στα τελευταία δύο λεπτά κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε βολές, γι’ αυτό κέρδισε ο Ολυμπιακός. Συγχαρητήρια για τη νίκη του». 

Ερωτηθείς αν ο Μίτσιτς ήταν κουρασμένος στο τέλος, απάντησε: «Ναι, ήταν κουρασμένος, αλλά με τον Μπομπουά εκτός δεν είχαμε την πολυτέλεια να τον ξεκουράσουμε. Έπρεπε να είναι πιο έξυπνος για να προστατέψει τον εαυτό του από τα λάθη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags