Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός: Τι δήλωσε ο Πασκουάλ μετά την ήττα από τη Ρεάλ
Μπάσκετ
| 2018-12-20 00:53:00

Eξηγήσεις Πασκουάλ για τη νέα «σφαλιάρα»: «Τέλειωσαν όλα μετά το αντιαθλητικό - Χάσαμε γιατί...»

Sportdog Team
Eξηγήσεις Πασκουάλ για τη νέα «σφαλιάρα»: «Τέλειωσαν όλα μετά το αντιαθλητικό - Χάσαμε γιατί...»

Τι είπε ο Καταλανός κόουτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Πασκουάλ σχολίασε την ήττα από την Ρεάλ και τόνισε πως η ομάδα της Μαδρίτης ήταν ανώτερη, ενώ στάθηκε και στο κομμάτι των ριμπάουντ.

«H Ρεάλ ήταν ανώτερη σήμερα. Συνεχίσαμε να παλεύουμε για να επιστρέψουμε στο ματς, παίξαμε καλύτερη άμυνα και επίθεση μετά το πρώτο διάστημα. Μείναμε στο ματς μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.



Η Ρεάλ πήρε στη συνέχεια προβάδισμα μετά το αντιαθλητικό φάουλ, τις βολές του Καμπάτσο και ένα επιθετικό ριμπάουντ. Το παιχνίδι άνοιξε και προσπαθήσαμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος, αλλά η Ρεάλ ήταν ανώτερη. Το κλειδί του παιχνιδιού ήταν πως δεν ήμασταν καλοί στο ριμπάουντ και ξεκινώντας από εκεί, δεν μπορούσαμε να παίξουμε»,
ανέφερε μετά το τέλος του ματς με την Ρεάλ ο έμπειρος τεχνικός.

«Η διαφορά στο ριμπάουντ ήταν το κλειδί...»

Από την πλευρά του ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε πως αισθάνεται χαρούμενος για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Παναθηναϊκού στη 13η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά τη νίκη της πρωταθλήτριας Ευρώπης ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για τη νίκη. Νομίζω πως δουλέψαμε καλά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού από το ξεκίνημα και πήραμε τη διαφορά στο σκορ. Κάναμε πολλά λάθη και τους επιτρέψαμε να μείνουν στο ματς. Ξέρουμε ότι θα δώσουμε πέντε ματς σε 10 μέρες και πιστεύω πως η ομάδα έδειξε συγκέντρωση από το ξεκίνημα. Η διαφορά στα ριμπάουντ ήταν το κλειδί, γιατί μας επέτρεψε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Μετά, στην επίθεση, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και παρά τα λάθη μας είχαμε 22 ασίστ. Είμαι χαρούμενος με αυτή τη νίκη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags