Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκησε Μακάμπι και... τραυματίες η Ζαλγκίρις
Μπάσκετ
| 2018-12-21 22:37:00

Νίκησε Μακάμπι και... τραυματίες η Ζαλγκίρις

Sportdog Team
Νίκησε Μακάμπι και... τραυματίες η Ζαλγκίρις

Πήρε δύσκολη νίκη με 80-73.

Η Ζαλγκίρις κυριάρχησε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, επέβαλε τον ρυθμό της από το δεύτερο δεκάλεπτο και κατάφερε να φτάσει σε σημαντική νίκη (80-73), έστω κι αν δεν αγωνίστηκαν οι Γιανκούνας, Ουόλτερς.

Στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες. Οι Παούλιους Γιανκούνας και Νέιτ Ουόλτερς είχαν τεθεί εκτός δράσης, λόγω τραυματισμών. Παρ' όλα αυτά, οι «πράσινοι» έβηαλαν αντίδραση στο παιχνίδι τους και με τον κόσμο στο πλευρό τους έφτασαν στη νίκη.
 

Η ομάδα του Κάουνας ανέβασε... στροφές από το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και δεν ξανακοίταξε πίσω. Η Μακάμπι ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο δεκάλεπτο (16-16, 10') και με τον Ο'Μπραιαντ σε πολύ καλή κατάσταση έμειναν κοντά στο σκορ. Όχι όμως, για πολύ. Από τη στιγμή που η Ζαλγκίρις πήρε τα ηνία του αγώνα δεν κοίταξε πίσω και διατήρησε με ευκολία τον έλεγχο.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Γιασικεβίτσιους ανέβηκε στο 7-7 και... ξέφυγε με 3 νίκες διαφορά από την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία πλέον έχει ρεκόρ 4-10 στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Ο Αρτούρας Μιλάκνις με 16 πόντους και 4 τρίποντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, έχοντας βοήθειες από τον Μπράντον Ντέιβις (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ), αλλά και τον Άαρον Ουάιτ, που πρόσθεσε 12 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ 13 πόντους πέτυχε και ο Εντγκάρας Ουλανόβας. Από την Μακάμπι ξεχώρισε ο Σκότι Ουίλμπεκιν, που μέτρησε 20 πόντους (με 4/10 τρίποντα), ενώ 18 πόντους είχε ο Τζον Ο'Μπράιαντ.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 39-33, 59-53, 80-73.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags