Facebook Pixel Γιάνις Στρέλνιεκς - Ολυμπιακός - Νταρουσάφακα: «Ίσως έπρεπε να χάσουμε, για να μείνουν τα πόδια στο έδαφος»
Μπάσκετ
| 2018-12-27 21:50:00

Μεγάλη ατάκα Στρέλνιεκς μετά τη Νταρουσάφακα: «Έπρεπε να χάσουμε για να...»

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα Στρέλνιεκς μετά τη Νταρουσάφακα: «Έπρεπε να χάσουμε για να...»

Φοβερό αυτό που είπε στο τέλος του αγώνα.

Γιάνις Στρέλνιεκς - Ολυμπιακός - Νταρουσάφακα: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Νταρουσάφακα και ο εκ των κορυφαίων των Πειραιωτών στην αποψινή αναμέτρηση, Γιάνις Στρέλνιεκς, τόνισε ότι ίσως η ήττα έπρεπε να έρθει ώστε οι Πειραιώτες να παραμείνουν προσγειωμένοι.

Αναλυτικά, η δήλωσή του στη NOVA:

«Έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς και αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Έπαιξε πολύ καλά η Νταρουσάφακα. Ξέραμε ότι είναι σκληρή ομάδα, αλλά δεν το είχε δείξει μέχρι τώρα. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε τα στατιστικά. Τον τελευταίο καιρό η Νταρουσάφακα παίζει πιο καλά. Εμείς πρέπει να πάρουμε μαθήματα και να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Τους επιτρέψαμε να παίξουν έτσι όπως ήθελαν. Έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Ήταν πιο σκληρή ομάδα από εμάς. Στο ανοιχτό γήπεδο ήταν καλύτεροι από εμάς.

Είχαμε κάποιες κακές επιλογές. Βιαστήκαμε στην επίθεση. Ίσως έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, για να μείνουν τα πόδια μας στο έδαφος και να πάρουμε πράγματα ακόμα και από αυτό το παιχνίδι.

Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον Παναθηναϊκό. Έχουμε το πρωτάθλημα του ελληνικού πρωταθλήματος μπροστά μας και μετά θα σκεφτούμε την αναμέτρηση της Euroleague».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags