Facebook Pixel Ντέιβιντ Μπλατ - Ολυμπιακός - Νταρουσάφακα: Σκληρή αυτοκριτική από τον έμπειρο τεχνικό
Μπάσκετ
| 2018-12-27 22:12:00

Παράπονα Μπλατ από τους παίκτες του και σκληρή αυτοκριτική: «Δεν έκανα καλή δουλειά...»

Sportdog Team
Παράπονα Μπλατ από τους παίκτες του και σκληρή αυτοκριτική: «Δεν έκανα καλή δουλειά...»

«Σκασμένος» ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ντέιβιντ Μπλατ - Ολυμπιακός - Νταρουσάφακα: Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Νταρουσάφακα ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε λόγο για την πολύ κακή άμυνα και τα άσχημα ποσοστά των παικτών του, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του, από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε αρχικά: «Συγχαρητήρια στην Νταρουσάφακα. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά και χάσαμε με μεγάλη διαφορά το πρώτο δεκάλεπτο. Επιστρέψαμε στα υπόλοιπα δεκάλεπτα, όμως, κυνηγούσαμε συνεχώς στο σκορ καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να παίζεις συγκεντρωμένα και τα σαράντα λεπτά, κάτι που εμείς δεν κάναμε απόψε. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε».

Σχετικά με την απόδοση των παικτών του και της Νταρουσάφακα τόνισε: «Δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια της αντιπάλου μας. Θεωρώ πως οι παίκτες που ήταν και την περσινή χρονιά εδώ έπαιξαν πολύ καλά εναντίον μας. Δεν περίμενα αυτό, αλλά δεν είχαμε την σωστή αντίδραση».

Για το ποιος τομέας θεωρεί πως ήταν η αχίλλειος πτέρνα του Ολυμπιακού, είπε: «Δεν ήταν ένας μόνο… Προφανώς η άμυνά μας στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ μακριά από τα στάνταρ μας. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολλά λάθη, που η Νταρουσάφακα μετέτρεψε σε εύκολους πόντους. Δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά και στο τέλος δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε για αυτούς τους λόγους».

Τέλος, για το πώς ένιωσε που επέστρεψε ως αντίπαλος κόντρα στην ομάδα με την οποία κέρδισε το Eurocup και αν αυτό του ξύπνησε αναμνήσεις, σχολίασε: «Ήταν όμορφο που επέστρεψα και είδα καλούς ανθρώπους και φιλικά πρόσωπα. Αυτή τη στιγμή έχω εστιάσει στον Ολυμπιακό. Αυτός είναι το πρώτο πράγμα που έχω στην καρδιά και στο μυαλό μου. Όπως είπα και πριν, ήταν όμορφο που πριν το ματς είδα φίλους, όμως, δεν ήταν αυτός ο σκοπός που ήρθα εδώ. Σκοπός ήταν να κερδίσει η ομάδα μου και προφανώς δεν έκανα πολύ καλή δουλειά. Και από αυτή την άποψη, απογοητεύτηκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags