Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό δεν το περίμενε κανείς - «Επέστρεψε» στον Άρη ο Γιάννης Ιωαννίδης
| 2018-12-28 09:04:00

Αυτό δεν το περίμενε κανείς - «Επέστρεψε» στον Άρη ο Γιάννης Ιωαννίδης

Sportdog Team
Αυτό δεν το περίμενε κανείς - «Επέστρεψε» στον Άρη ο Γιάννης Ιωαννίδης

Σε γνώριμα μέρη ο πολιτικός και πρώην προπονητής.

Άρης - Γιάννης Ιωαννίδης: Η σχέση του με τον Αρη... ιδιαίτερη! Τα χρόνια που πορεύτηκε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο παρελθόν πολλά, «πλούσια» σε τίτλους, με έντονες στιγμές, θετικές και όχι μόνο. Αυτό το δυνατό «δέσιμο» οδήγησε την Πέμπτη (27/12) τον Γιάννη Ιωαννίδη στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Εκεί όπου είχε εκ του σύνεγγυς επαφή με τον προπονητή των «κίτρινων», Γιάννη Καστρίτη, παρουσία τόσο του ιδιοκτήτη, όσο και του προέδρου της εταιρείας, Δημήτρη Γουλιέλμου και Χάρη Παπαγεωργίου, αντίστοιχα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Άρη, πολυνίκης στην ιστορία του συλλόγου, μίλησε με θέρμη στους τρεις άνδρες, δίνοντάς τους ευχές «για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο 2019 σε όλα τα επίπεδα», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Αγωνιστικά, η ομάδα προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κύμη (29/12, 18:00, ΕΡΤ2), με τους Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη να ξεπερνούν, σταδιακά, τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν, εσχάτως. Ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο, υπενθυμίζεται, έχει ο πρώτος και στομαχικές διαταραχές ο δεύτερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags