Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν φέρνει από το NBA o Πιτίνο!
| 2018-12-29 15:25:00

Όλα τούμπα στον ΠΑΟ μεταγραφικά - Ποιοι «γλίτωσαν» - Αυτόν φέρνει από το NBA o Πιτίνο!

του Pick n' Scroll
Όλα τούμπα στον ΠΑΟ μεταγραφικά - Ποιοι «γλίτωσαν» - Αυτόν φέρνει από το NBA o Πιτίνο!

Τα πάνω-κάτω μετά την ΤΣΣΚΑ. Τι γίνεται με Γκιστ και Λάσμε.

Παναθηναϊκός: Τα πράγματα στην Ευρωλίγκα αλλάζουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Και ειδικά στην τρέχουσα Ευρωλίγκα που είναι ρευστή όσο ποτέ. Με την Μπάγερν να έχει αξιώσεις πρόκρισης στην οκτάδα και την Γκραν Κανάρια να ελπίζει κι αυτή.

Ο Παναθηναϊκός πλέον πατάει πολύ πιο γερά στα πόδια του. Δεν είναι μόνο ότι νίκησε την παντοδύναμη ΤΣΣΚΑ. Είναι κι ότι έδειξε πως μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Πολύ καλύτερο απ' αυτό που (δεν) έπαιζε, όταν είχε προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν είναι μάγος, αλλά χθες έβγαλε τον καλό εαυτό των παικτών του. Και γι' αυτό το λόγο τους απέδωσε τα εύσημα. Οπως το ίδιο έκανε και στους συνεργάτες του. Ο Πιτίνο πήγε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ με 60 ώρες παρουσίας στην Αθήνα. Δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα. Αλλαξε, όμως, την ψυχολογία και έδωσε συμβουλές για το αμυντικό κομμάτι που είναι η σπεσιαλιτέ του.



Πάνω από όλα ο ίδιος ο Πιτίνο ξέρει ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα από δω και πέρα. Οτι χθες έπαιξε μεγάλο ρόλο η αλλαγή προπονητή, που σχεδόν πάντα με το καλημέρα καλυτερεύει την κατάσταση.

Ξέρει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός και ότι δε λύθηκαν οι αγωνιστικές αδυναμίες εν μία νυκτί.

Πριν από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, πολύς λόγος γινόταν για μεταγραφές. Χθες, όμως, όλα κύλησαν τέλεια. Προς το παρόν δε φαίνεται να υπάρχει θέμα αλλαγής, τουλάχιστον στους ψηλούς με Λάσμε, Γκιστ να είναι εξαιρετικοί απέναντι στους Ρώσους.

Ισως, όμως, προστεθεί ένα ψηλό κόμπο-γκαρντ, όπως είπε χθες ο Πιτίνο. Ενας παίκτης που να παίζει καλή άμυνα και να έχει καλό σουτ. Από τέτοιους παίκτες η Αμερική είναι γεμάτη και ο 66χρονος προπονητής έχει απόλυτη γνώση της αγοράς.

Η άμυνα είναι το φόρτε του και προφανώς θέλει να την ενισχύσει με έναν περιφερειακό παίκτη αυτού του είδους. Χθες, πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απουσίασε ο Λάνγκφορντ. Δεν φάνηκε, όμως, η απουσία του, αφού οι συμπαίκτες του έπαιζαν λες και ήταν το τελευταίο παιχνίδι της ζωής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μία χόρτα από Καλάθη - Τι φταίει με Παπαπέτρου; - Γκιστ, Λάσμε για Ι4 - Με Ολυμπιακό ο Πιτίνο θα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags