Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ονόματα-φωτιά για γκαρντ - Ποιος ζητάει τρελά λεφτά - Τι περιμένει ο Πιτίνο
| 2019-01-03 15:30:00

Ονόματα-φωτιά για ΠΑΟ - Ποιος ζητάει τρελά λεφτά - Τι περιμένει ο Πιτίνο - Γιατί «καίγονται»

του Pick n' Scroll
Ονόματα-φωτιά για ΠΑΟ - Ποιος ζητάει τρελά λεφτά - Τι περιμένει ο Πιτίνο - Γιατί «καίγονται»

Φούντωσαν τα σενάρια στον Εξάστερο. Τι ισχύει σε κάθε περίπτωση.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκεί είναι το μυαλό του, θέλει τη νίκη, προκειμένου να φτιάξει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία του, αλλά και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στην οκτάδα.

Παράλληλα, όμως, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ξεσκονίζει την αγορά με σκοπό να βρει την καλύτερη λύση για τις θέσεις των γκαρντ. Για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Νικ Καλάθη στη θέση του πλέι-μέικερ και θα δώσει μεγαλύτερο βάθος ενόψει των πολύ πιο δύσκολων υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Ο Σον Κιλπάτρικ ήταν ένας μεγάλος στόχος. Τα χρήματα, όμως, που ζητάει είναι απλησίαστα όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για μεγαλύτερα οικονομικά μεγέθη, όπως η ΤΣΣΚΑ και η Φενέρ. Ο πρώην γκαρντ των Σικάγο Μπουλς δεν παίζει πουθενά φέτος. Θέλει να βρει παχυλό συμβόλαιο, προκειμένου να μπει στο παρκέ.



Περίπτωση Βούγιασιτς δεν υφίσταται και δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τους «πράσινους»: ή παίκτης από τους αρκετούς φρι-έιτζεντ του ΝΒΑ (όπως ο Αϊζάια Κάνααν, που έχει «κοπεί» από τους Σανς) ή κάποιος από τους πολλούς που δεν θα συνεχίσουν σε λίγες μέρες στο ΝΒΑ με το καθεστώς των two way contracts. 

Ο Ρικ Πιτίνο δεν ανησυχεί καθόλου γι' αυτό το θέμα, αφού είναι σίγουρος ότι θα βρει αυτό που θέλει. Ολοι, όμως, στο «τριφύλλι» γι' αυτό που «καίγονται» είναι για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Γιαννακόπουλος - Τι έδωσε στον Πιτίνο για να έρθει στον ΠΑΟ - Θα μείνεις άφωνος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags