Facebook Pixel Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Ενές Καντέρ: Δεν ταξιδεύει στο Λονδίνο επειδή φοβάται για τη ζωή του ο Τούρκος παίκτης
Μπάσκετ
NBA
| 2019-01-05 18:44:00

Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας φοβάται για τη ζωή του λόγω Ερντογάν!

Sportdog Team
Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας φοβάται για τη ζωή του λόγω Ερντογάν!

Απίστευτες καταγγελίες!

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Ενές Καντέρ: Το NBA έχει καθιερώσει την διαξαγωγή ορισμένων αγώνων κάθε σεζόν στο Λονδίνο, με την αναμέτρηση ανάμεσα στους Νιού Γιόρκ Νικς και τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντ να είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιανουαρίου στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Ωστόσο, ο Τούρκος σέντερ των Νικς, Ενές Καντέρ, δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το παιχνίδι, καθώς το ESPN υποστηρίζει πως ο διάσημος παίκτης φοβάται για τη ζωή του εξαιτίας της ανοικτής κόντρας του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

«Δυστυχώς, δεν θα πάω εξαιτίας του εξοργιστικού Τούρκου προέδρου. Υπάρχει πιθανότητα να σκοτωθώ εκεί έξω. Είναι θλιβερό πως όλο αυτό το ζήτημα επηρεάζει την καριέρα μου αλλά λόγω αυτού του μανιακού δικτάτορα δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Έχουν πολλούς κατασκόπους εκεί έξω», φέρεται να είπε ο Καντέρ στη διοίκηση της ομάδας του, ενημερώνοντας για την απόφασή του να μην ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags