Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζέιμς Νάναλι: Υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό ο Αμερικανός γκαρντ
Μπάσκετ
| 2019-01-07 16:12:00

Σούπερ όνομα για Παναθηναϊκό - «Ψήνεται» μεταγραφή-έκπληξη με πρώην παικταρά του Ζοτς!

Sportdog Team
Σούπερ όνομα για Παναθηναϊκό - «Ψήνεται» μεταγραφή-έκπληξη με πρώην παικταρά του Ζοτς!

Φοβερή περίπτωση για το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός - Τζέιμς Νάναλι: O Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση γκαρντ και στα μεταγραφικά του Τριφυλλιού προστέθηκε το όνομα του Τζέιμς Νάναλι.

Πρόκειται για περίπτωση παίκτη από το «πάνω ράφι», καθώς έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην Ευρώπη με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, όπου κατέκτησε την Ευρωλίγκα υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς το 2017, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο NBA με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των ΗΠΑ και φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από τον Παναθηναϊκό.

Την σεζόν 2017/18 είχε 8,8 πόντους σε 20,6 λεπτά κατά μέσο όρο με την Φενέρμπαχτσε. Την σεζόν που διανύουμε ο Νάναλι είχε μόνο 2,1 πόντους σε 4,9 λεπτά κατά μέσο όσο στη Μινεσότα, παίζοντας σε 13 αγώνες.

Ο Ρικ Πιτίνο είχε αναφερθεί στις μεταγραφές και είχε κάνει λόγο για την εύρεση παίκτη με καλό σουτ και την ικανότητα να πλαισιώσει τον Νικ Καλάθη στην περιφέρεια. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Λούκας Λεκαβίτσιους δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αμερικανού τεχνικού, δεν αποκλείεται ο Πιτίνο να αλλάξει τις μεταγραφικές του προτεραιότητες και να κινηθεί για παίκτη που θα προσφέρει στις θέσεις 2 και 3, με τον Νάναλι να αποτελεί ιδανική λύση.

Ο Νάναλι έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά την περιπέτειά του στο NBA και ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι μια από τις ομάδες που τον τσεκάρουν. Η περίπτωση του Αμερικανός άσου είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα στο παρελθόν με τη φανέλα της Κάβαλας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags