07/01/19 - 20:27

Πληροφορία-βόμβα για ΠΑΟ και Νάναλι! Θα φορέσει τα πράσινα; Με αυτόν έχει… τρελαθεί ο Πιτίνο

Νέα εξέλιξη με τον Αμερικανό σταρ.

Sportdog Team
Πληροφορία-βόμβα για ΠΑΟ και Νάναλι! Θα φορέσει τα πράσινα; Με αυτόν έχει… τρελαθεί ο Πιτίνο
7.057views 0shares

Παναθηναϊκός - Τζέιμς Νάναλι: Κατά την διάρκεια της εκπομπής "Είναι να γελάει να κανείς" στον  Sport24 Radio 103,3 έγινε συζήτηση για το θέμα που προέκυψε με τον Παναθηναϊκό και τον Τζέιμς Νάναλι και αναφέρθηκε πως υπήρξε η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Ο Γιώργος Συρίγος αφού εξήγησε γιατί οι πράσινοι κοίταξαν πρώτα την περίπτωση του Σον Κιλπάτρικ και γιατί ο Ρικ Πιτίνο  έχει "τρελαθεί" με τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ανέλυσε την στελέχωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Η συζήτηση, όμως, επικεντρώθηκε στον Τζέιμς Νάναλι και στα "θέλω" του Ρικ Πιτίνο: "Ο Νάναλι είναι πιο φτηνός από τον Κίλπατρικ. Θέλει να έρθει γιατί ξέρει την EuroLeague και δεν έπιασε το κόλπο του NBA. Ο Νάναλι θεωρητικά τα έχει όλα, με δύο συζητήσεις και μία μικρή αύξηση της προσφοράς, θα μπορούσε να έρθει... χθες. Ο Κιλπάτρικ δεν είχε τίποτα από όλα αυτά. Δεν ήταν η βασική του σκέψη να έρθει στην Εύρωπη και ήθελε περισσότερα λεφτά για να ξεκολλήσει από το ΝΒΑ. Δεν έχει παίξει στην EuroLeague. Δεν είναι γνήσιος σουτέρ. Είναι ένας πολύ καλός σποτ σουτέρ που κάνει πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα: ενέργεια, άμυνα σε τρεις θέσεις, σκριν. Ποιον προτιμούσε ο Πιτίνο τον γνήσιο σουτέρ ή τον πολυμορφικό παίκτη τριών θέσεων που είναι και λίγο σουτέρ. 100-0 τον δεύτερο".

Όσον αφορά γιατί ο Νάναλι δεν ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Συρίγος τόνισε μεταξύ άλλων πως "ο Πιτίνο έχει ιδιαίτερη προσέγγιση για το μπάσκετ... Αν του δώσεις έναν ψηλό που έχει 10/10 τεχνικά χαρίσματα στην επίθεση, αλλά του λείπουν τα μισά στο κομμάτι της ενέργειας, της άμυνας, των σκριν κλπ, θα διαλέξει 100-0, όπως έχει κάνει σε όλη του την καριέρα του, τον συμβατικό ξυλοκόπο στην άμυνα και στα άλλα κομμάτια παρά τον χαρισματικό ψηλό. Εδώ έφτασε να διώξει ολόκληρο Ράτζα..."


 

Ο Γιώργος Συρίγος, όμως, μοιράστηκε με τους ακροατές του Sport24 Radio 103,3 τι αναφέρουν οι πληροφορίες του από τις ΗΠΑ και τόνισε πως οι δύο πλευρές "έχουν κάνει μία διερευνητική. Η πρώτη διερευνητική ήταν πολύ πιο θετική με την αντίστοιχη που έγινε με τον Κιλπάτρικ. Υπάρχει ξεκάθαρο μεσαίο έδαφος ανάμεσά τους, δηλαδή πεδίο για να τα βρουν. Ο παίκτης καταλαβαίνει πως δεν γίνεται στο ΝΒΑ και ξέρει την θέση του στην Ευρώπη. Ήταν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος τουλάχιστον για δύο σεζόν. Τα λεφτά είναι πιο προσιτά και ο γάμος εφικτός. Οι Αμερικανοί λένε, δεν το έχω τσεκάρει από εδώ, ότι στο «κομμάτι του σουτ και της προσωπικότητας μου κάνει, αλλά λείπουν τα άλλα τρία κομμάτια που έχω προσδιορίσει ως σημαντικά για τον παίκτη που θέλουμε». Προφανώς θα γίνει μία συζήτηση και για το τι άλλο μπορούν να βρουν".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ