Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζέιμς Νάναλι: Τι συμβαίνει με τον Αμερικανό - Ποιους άλλους παίκτες κοιτά το Τριφύλλι
Μπάσκετ
| 2019-01-07 22:56:00

Φοβερά πράγματα με Νάναλι - Ποιος τον «έκοψε» - Δεν παίζει «άσσος» - «Ντου» και για τον...

Sportdog Team
Φοβερά πράγματα με Νάναλι - Ποιος τον «έκοψε» - Δεν παίζει «άσσος» - «Ντου» και για τον...

Τρελό παρασκήνιο για τον παικταρά του Ζοτς. Τι θέλει ο Πιτινο.

Παναθηναϊκός - Τζέιμς Νάναλι: Ο Παναθηναϊκός είναι στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει την πρώτη του μεσούσης της σεζόν μεταγραφή. Θα πάρει ως γνωστόν γκαρντ και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός. Ο Σον Κιλπάτρικ προς το παρόν μένει στα πιτς, αφού ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ, ενώ στη λίστα προστέθηκε το όνομα του Τζέιμς Νάναλι.

Ο Αμερικάνος γκαρντ-φόργουορντ είναι πολύ γνώριμός μας, καθώς έπαιξε δύο χρονιά υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Φενέρ, με την οποία και κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2017. Είναι γνωστός μας, πάντως, και από το πέρασμά του από την Καβάλα. Τότε τον είχε επιλέξει ο Κρις Χουγκάζ, αλλά γρήγορα τον έκοψε, καθώς ήθελε έναν πιο έτοιμο παίκτη, στη προσπάθεια να σωθεί η ομάδα του. Ετσι, πήρε τον Αντονι Γκράντι. Μετά από λίγο ο Χουγκάζ έφυγε, η Καβάλα έπεσε τελικά, αλλά ο Νάναλι δεν χάθηκε.

Πήγε στο ΝΒΑ, έκανε εντυπωσιακή σεζόν στην Αβελίνο, πήγε στην Φενέρ για να επιστρέψει στο ΝΒΑ με τους Τίμπεργουλβς. Τώρα ετοιμάζεται να έρθει και πάλι στην Ευρώπη με την περίπτωσή του να τίθεται στα υπόψη του Ρικ Πιτίνο. Είναι ένας παίκτης, που αρέσει πολύ στους πρωταθλητές. Αυτό, που δεν αρέσει, είναι η θέση του. Και αυτό, γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει έναν παίκτη να αγωνίζεται στο «1» και στα «2». Ο Νάναλι παίζει στο «3» και στο «2».

Την ίδια ώρα οι «πράσινοι» ρίχνουν το μεγαλύτερό τους ενδιαφέρον στους... Νάναλι, που θα βγουν. Στους παίκτες, δηλαδή, στους οποίους θα πουν αντίο τις επόμενες μέρες οι ομάδες του ΝΒΑ. Μιλάμε για παίκτες, που έχουν υπογράψει two way συμβόλαια και αυτά δεν θα συνεχιστούν. Και δεν θα είναι λίγοι αυτοί.

Όπως και να έχει, την ερχόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει νέο γκαρντ στο παρκέ, ενώ, όπως έχουμε αναφέρει, δεν αποκλείεται ή μάλλον είναι πιθανό να πάει και για ψηλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ΠΑΟ και Ολυμπιακού - Σε αυτή τη θέση θα τερματίσουν στη Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags