Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σον Κιλπάτρικ: Γι’ αυτό τον πήρε ο Πιτίνο - Τι θα γίνει με Νάναλι - Αρέσει ο Κουίνσι Εϊσι
| 2019-01-08 15:47:00

Γιατί πήρε Κιλπάτρικ ο Πιτίνο - Βάζει «φωτιά» στον ΠΑΟ - Τι θα γίνει με Νάναλι - Ποιος ψηλός αρέσει

του Pick n' Scroll
Γιατί πήρε Κιλπάτρικ ο Πιτίνο - Βάζει «φωτιά» στον ΠΑΟ - Τι θα γίνει με Νάναλι - Ποιος ψηλός αρέσει

Πώς πήρε την απόφαση ο κόουτς του Εξάστερου. Το επόμενο «χτύπημα».

Σον Κιλπάτρικ: Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε δίλημμα ανάμεσα σε Κιλπάτρικ και Νάναλι, αλλά το έλυσε άμεσα. Ο Ρικ Πιτίνο έδωσε το χρίσμα στον πρώτο και πλέον αναμένονται τα διαδικαστικά. Να υπογράψει, δηλαδή, ο Κιλπάτρικ και να αρχίσει να φτιάχνει τα πράγματά του για να έρθει στην Αθήνα. 

Τι έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος του πρώην παίκτη του ΝΒΑ; Μα ακριβώς αυτό το γεγονός. Οτι είχε γεμάτη παρουσία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και τον ξέρει καλά ο Πιτίνο.Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τον γνώριζε επίσης από το NCAA, όταν αυτός ήταν στο Λούιβιλ και ο Κιλπάτρικ στο Σινσινάτι.

Από κει και πέρα, ο Πιτίνο ήθελε έναν σκόρερ. Εναν παίκτη που να μπορεί να σκοράρει και με τρίποντο και με μπάσιμο. Που να μπορεί να σκοράρει και σε σετ παιχνίδι και στο ανοιχτό γήπεδο. Που να μπορεί επίσης να βάλει το κορμί του στην άμυνα. Αλλά κυρίως να μπορεί να σκοράρει, τομέας στον οποίο στάθηκε πολύ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Κιλπάτρικ έρχεται στην Ελλάδα, έχοντας εκτός των άλλων παίξει στο Μιλγουόκι, δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 



Οι εμπειρίες του είναι σημαντικές, αλλά έχει να ξεπεράσει το εμπόδιο της «πρώτης φοράς στην Ευρώπη». Οσο πιο γρήγορα τα καταφέρει, τόσο καλύτερα γι' αυτόν και τη νέα του ομάδα. Με τον Κιλπάτρικ στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο ποιοτικός και πιο γρήγορος. Στα 28 του χρόνια συν τοις άλλοις ο Κιλπάτρικ έχει όρεξη να αποδείξει πράγματα. Ηταν άνεργος και μέσω της Ευρωλίγκας είναι πιο εύκολο να επιστρέψει στο ΝΒΑ, που είναι ο μπασκετικός στόχος ζωής του. Να βρίσκεται, δηλαδή, στη καλύτερη λίγκα του κόσμου.

Οσον αφορά στον Νάναλι, σίγουρα δεν θα μείνει χωρίς ομάδα. Ηδη 2-3 ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους, ενώ υπάρχει και η περίπτωση της Κίνας.

Οπως έχουμε αναφέρει ξανά, το πιθανότερο είναι ο Παναθηναϊκός να κοιτάξει και για ψηλό. Του αρέσει ο Κουίνσι Εϊσι, αλλά προς το παρόν ο δυναμικός Αμερικάνος είναι στους Φίνιξ Σανς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags