Facebook Pixel Ολυμπιακός: ΜακΚόου και Γουάιτχεντ στη λίστα του Ολυμπιακού
| 2019-01-08 16:24:00

Ρίχνει «βόμβα» και ο Ολυμπιακός; Στην λίστα του Μπλατ δύο NBAers παικταράδες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ρίχνει «βόμβα» και ο Ολυμπιακός; Στην λίστα του Μπλατ δύο NBAers παικταράδες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναζητά ενίσχυση ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει επικεντρώσει την προσοχή του στο αποψινό ματς με την Μπασκόνια, όμως ακούγεται έντοντα ότι δεν έχει παραλείψει την μεταγραφική του ενίσχυση και μάλιστα ήρθαν στο προσκήνιο και δύο ονόματα, έπειτα από σχετικές προτάσεις που έγιναν προς τους Ερυθρόλευκους.

Το ένα είναι του Πάτρικ ΜακΚόου και το άλλο του Αϊσάια Γουάιτχεντ. Ο πρώτος, είναι 23 χρόνων και έχει ύψος 2.01μ., έμεινε ελεύθερος από τους Καβαλίερς και είναι εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, έχοντας σε 131 παιχνίδια με Κλίβελαντ και Γκόλντεν Στέιτ 3,9 πόντους μέσο όρο, 1,2 ασίστ, 1,4 ριμπάουντ με ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα 29,5%. 

Όσο για τον Γουάιτχεντ, έμεινε ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, είναι 24 χρόνων με ύψος 1.91μ. και είχε φέτος στο Eurocup, 11 πόντους μέσο όρο, με 40% στα τρίποντα, 3,4 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ. Στο παρελθόν, έχει παίξει δύο χρόνια στο ΝΒΑ με τους Μπρούκλιν Νετς, με τους οποίους σε 89 παιχνίδια, είχε 6,9 πόντους μέσο όρο με 34% στα τρίποντα. 

Πάντα στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Ναζ Μήτρου-Λνγκ των Γιούτα Τζαζ, αν φυσικά θελήσει να έρθει ποτέ στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags