Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σάσα Βούγιασιτς: "Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Βούγιασιτς"!
| 2019-01-08 17:32:00

Κοντά σε τεράστιο όνομα από το NBA ο ΠΑΟ πριν καταλήξει σε Κιλπάτρικ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κοντά σε τεράστιο όνομα από το NBA ο ΠΑΟ πριν καταλήξει σε Κιλπάτρικ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Παναθηναϊκός - Σάσα Βούγιασιτς: Ο Ρικ Πιτίνο κατέληξε στην περίπτωση του Σον Κιλπάτρικ κι έτσι οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό θα κορυφωθούν έτσι ώστε να ντυθεί στα πράσινα ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευση από την εταιρεία "Interperformances" στο "Eurobasket.com", το Τριφύλλι βρέθηκε μια ανάσα από την απόκτηση του Σάσα Βούγιασιτς, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους Πράσινους.

"Ο Σλοβένος δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, όμως η ομάδα αποφάσισε να αποκτήσει έναν διαφορετικού στυλ παίκτη. Έτσι, ο Σάσα βρίσκεται ξανά στην αγορά και είναι έτοιμος να προσφέρει ποιότητα σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, καθώς είναι εκ των κορυφαίων διαθέσιμων αθλητών. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Τορίνο και ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες της, καθώς οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του ιταλικού κυπέλλου, που ήταν και ο πρώτος τίτλος στην ιστορία του συλλόγου", αναφέρει η γνωστή εταιρεία.

Σημειώνεται ότι ο Βούγιασιτς γίνεται 35 ετών τον Μάρτιο, παίζει στις θέσεις 2-3, έχει ύψος 2μ.01 και έχει φορέσει τις φανέλες των Ούντινε, Λέικερς, Νετς, Εφές, Κλίπερς, Βενέτσια, Λαμποράλ, Ιστανμπούλ, Νικς, Τορίνο. Σε 581 αγώνες στο ΝΒΑ, ο Βούγιατσιτς έχει 5.3 πόντους με 41.5% στο δίποντο, 36.7% στο τρίποντο, 1.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 15.3 λεπτά συμμετοχής, ενώ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τους Λέικερς, το 2009 και το 2010.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags