Facebook Pixel ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Δημήτρης Ιτούδης: «Εύκολο να τον απολύσω...», είπε ο Βατούτιν για τον Έλληνα τεχνικό
| 2019-01-10 16:40:00

Απίστευτη ατάκα Βατούτιν για Ιτούδη: «Εύκολο να τον απολύσω...»

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα Βατούτιν για Ιτούδη: «Εύκολο να τον απολύσω...»

Τελευταία ευκαιρία για τον Έλληνα τεχνικό;

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Δημήτρης Ιτούδης: Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, παραχώρησε συνέντευξη στον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ούρμπονας, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας είπε πως θα ήταν πολύ εύκολο για εκείνον να απολύσει τον Έλληνα τεχνικό μετά το περσινό Final Four της Ευρωλίγκας, ωστόσο αποφάσισε ότι αξίζει ακόμα μια ευκαιρία τη φετινή σεζόν.

«Προσωπικά, ήταν δύσκολη περίοδος για μένα. Όλοι περίμεναν έναν καινούριο προπονητή. Ήταν εύκολο να τον απολύσω μετά το τελευταίο Final Four για τα μέσα ενημέρωσης και τον κόσμο. Αλλά μετά από μακρά ανάλυση για όλα τα θέματα, σκέφτηκα ότι αξίζει έναν χρόνο ακόμη. Δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα. Τον υποστηρίζω. Είναι ζήτημα σεβασμού.

Αν δουλεύεις με έναν προπονητή τρία χρόνια και παίζεις ημιτελικό με δύο παίκτες τραυματίες, τους ανέτοιμους Ντε Κολό και Χάινς, δεν είναι δίκαιο να βάλουμε ευθύνες στον προπονητή. Είναι επαγγελματίας που δουλεύει σκληρά, γνωρίζει μπάσκετ και δικαιούνταν αυτή την σεζόν» τόνισε για τον Δημήτρη Ιτούδη ο Αντρέι Βατούτιν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags