Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζακ Όγκαστ: Εξετάζουν την περίπτωση του πρώην άσου του Παναθηναϊκού οι Πειραιώτες
| 2019-01-26 16:45:00

Ποιος γκαρντ; Αυτόν τον Έλληνα ψηλό «χτυπάει» ο Ολυμπιακός - Τον ήθελε ο ΠΑΟ - Είναι αντι-Μιλουτίνοφ

του Pick n' Scroll
Ποιος γκαρντ; Αυτόν τον Έλληνα ψηλό «χτυπάει» ο Ολυμπιακός - Τον ήθελε ο ΠΑΟ - Είναι αντι-Μιλουτίνοφ

Πάει για κίνηση-έκπληξη. Είναι αυτός ο εκλεκτός του Μπλατ;

Ολυμπιακός - Ζακ Όγκαστ: Ο Ολυμπιακός έχει προς το παρόν το μυαλό του στο δύσκολο παιχνίδι, που έρχεται, με την Μπαρτσελόνα, καθώς και στην απόκτηση γκαρντ. Οι μεγάλες ομάδες, όμως, κάνουν σκέψεις και για το μέλλον. Ειδικά για το ελληνικό υλικό, όπου οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές.

Από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η ομάδα του Πειραιά. Ηδη έχει δει το φως της δημοσιότητας το όνομα του Αντώνη Κόνιαρη του ΠΑΟΚ, καθώς και του Ναζρ Μήτρου Λονγκ, που είναι στο ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ. Ο Λονγκ είναι Καναδός με ελληνικό διαβατήριο.

Στο μυαλό, όμως, των «ερυθρόλευκων» είναι μία ακόμη περίπτωση. Πρόκειται για τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Ζακ Ογκαστ, ο οποίος κάνει πολύ καλή χρονιά με την Γαλατά. Ο Ογκαστ έχει επίσης ελληνικό διαβατήριο (πως άλλωστε θα έπαιζε ως Ελληνας με τον Παναθηναϊκό) και μάλιστα τον επισκέφτηκε προχθές ο προπονητής της Εθνικής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ώστε να τον πάρει στην επίσημη αγαπημένη.



Το καλοκαίρι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα πάρει τον δρόμο για το ΝΒΑ, όπως όλα δείχνουν, ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Ζακ ΛεΝτέι. Αν ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πάει για δύο σέντερ, ο Ογκαστ θα είναι μία περίπτωση, που θα τον απασχολήσει, τη στιγμή μάλιστα, που έχει και το προσόν του ελληνικού διαβατηρίου.

Το επιπλέον καλό για τον ομογενή σέντερ είναι και η ηλικία του. Είναι 25 ετών, άρα είναι ένας παίκτης, που δεν αποκτάται μόνο για μία σεζόν. Αντίθετα, εντάσσεται στον ελληνικό κορμό, που έχει και θέλει να έχει μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, για αρκετά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποφάσισε ο Μαρτίνς - Αυτοί θα ξεκινήσουν στην Τρίπολη - Τι θα γίνει με Λάζαρο, έκπληξη με τον φορ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags