Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σον Κιλπάτρικ: Αποθέωσε τον Νικ Καλάθη ο Αμερικανός
Μπάσκετ
| 2019-02-02 00:04:00

Τρελή αποθέωση Κιλπάτρικ για Καλάθη: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό»!

Sportdog Team
Τρελή αποθέωση Κιλπάτρικ για Καλάθη: «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό»!

Τρομερές ατάκες για τον αρχηγό του ΠΑΟ!

Σον Κιλπάτρικ: Ο Παναθηναϊκός νίκησε 88-75 την Αναντολού Εφές με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη, ο οποίος εντυπωσίασε με την εμφάνισή του και έφτασε κοντά στο triple-double.

Ο Σον Κιλπάτρικ ρωτήθηκε για τα «μαγικά» του συμπαίκτη και τον αποθέωσε, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους πασέρ που έχει δει στη ζωή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Δεν το έχω ξαναδεί αυτό! Ξέρω ότι ο Νικ μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα. Μπορεί να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του, είναι ένας από τους καλύτερους πασέρ που έχω δει στη ζωή μου. Ο Νικ παίρνει τον τίτλο! Είμαι εδώ για πέντε παιχνίδια και αυτό που βλέπω είναι πως γίνεται όλο και καλύτερος! Συνεχίζει να κάνει αυτά που μπορεί και βοηθά πάρα πολύ την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ για τον Καλάθη, προτού προσθέσει για την δική του εμφάνιση:

«Προσαρμόζομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς εδώ, θα γίνομαι όλο και καλύτερος όσο νιώθω πιο άνετα. Είναι σημαντικό να βρίσκομαι στη σωστή θέση και σε αυτό με βοηθά πολύ ο Νικ. Έτσι θα γίνω πιο παραγωγικός και για την ομάδα μου».

Στη συνέχεια, ο Κιλπάτρικ ανέφερε: «Στο ΝΒΑ είναι διαφορετική η άμυνα, είναι άλλες συνθήκες. Εδώ μπορούμε να δούμε τους ψηλούς να κάθονται πιο κοντά στη ρακέτα. Εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ, είμαι ακόμα νέος εδώ και προσπαθώ να βρω τα πατήματά του και τον χώρο μου».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags