Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντέβιντ Μπλατ: «Μιλουτίνοφ και Πρίντεζης μου είπαν πως νιώθουν καλά»
| 2019-02-03 18:57:00

Αποκάλυψη Μπλατ για Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη ενόψει Μακάμπι: «Μου είπαν ότι...»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπλατ για Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη ενόψει Μακάμπι: «Μου είπαν ότι...»

Τί συμβαίνει με τους δύο τραυματίες του Ολυμπιακού;

Ολυμπιακός - Ντέβιντ Μπλατ: Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Γιώργος Πρίντεζης αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου και γέμισαν ανησυχία τους φίλους των Πειραιωτών ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Ευρωλίγκας με τη Μακάμπι την ερχόμενη Πέμπτη.

Πάντως, στη συνέντευξη Τύπου μετά το σημερινό παιχνίδι, ο Ντίεβιντ Μπλατ ανέφερε ότι μίλησε με τους τραυματίες της ομάδας του και αυτοί του είπαν πως αισθάνονται καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τoυ:

«Ήταν σημαντικό ότι αντιδράσαμε μετά από ένα σκληρό παιχνίδι. Θεωρώ πως οι παίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά και ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Η Λήμνος, με εξαίρεση τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, δεν έχει χάσει στην έδρα της. Είναι ένα δύσκολο μέρος να παίζεις. Κάναμε ένα καλό σκληρό παιχνίδι με το σωστό τρόπο, ειδικά από την στιγμή που μας έλειψαν τρία αστέρια της ομάδας. Χάσαμε τον Μιλουτίνοφ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Πρίντεζης έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, όμως, στο δεύτερο δεν μπόρεσε να παίξει και ο Παπανικολάου δεν ταξίδεψε καν ως εδώ. Αυτό δεν είναι εύκολο. Το καλό είναι πως οι παίκτες που ήταν εδώ, βγήκαν μπροστά και έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του νησιού, της ομάδας, του οργανισμού για όλα όσα κάνουν για το ελληνικό μπάσκετ. Έχουν δημιουργήσει σπουδαίο περιβάλλον και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό να το βλέπουν όλοι όσοι βρίσκονται στο μπάσκετ. Είναι πολύ καλό για την ελληνική λίγκα. Δεν το λέω για να φανώ καλός. Αυτή είναι η αλήθεια».

Για το αν ήταν επιτυχία των γηπεδούχων που κράτησαν την ομάδα του στους 73 πόντους: «Ο Ήφαιστος έπαιξε καλά, όμως, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, lay up και τρίποντα. Παίξαμε καλά στην επίθεση, αλλά αν είχαν μπει τα σουτ η διαφορά ίσως ήταν μεγαλύτερη. Αν κάναμε λάθη, θα ένιωθα διαφορετικά, όμως, απλά νιώθω πως χάσαμε ελεύθερα σουτ».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Μίλησα λίγο με τον Μιλουτίνοφ μετά το παιχνίδι και μου είπε πως νιώθει καλά. Θα δούμε αύριο. Το ίδιο ισχύει για τον Πρίντεζη και για τον Παπανικολάου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags