Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπριάντε Ουέμπερ: Βρέθηκε ο εκλεκτός των Πειραιωτών!
| 2019-02-04 22:50:00

Μεταγραφή-έκπληξη από Ολυμπιακό! Αυτόν έφερε από το NBA o Μπλατ - «Έπεσαν υπογραφές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεταγραφή-έκπληξη από Ολυμπιακό! Αυτόν έφερε από το NBA o Μπλατ - «Έπεσαν υπογραφές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν συμπαίκτης με Κάρι και Χάρντεν!

Ολυμπιακός - Μπριάντε Ουέμπερ: Βρέθηκε ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ και η μεταγραφή ολοκληρώνεται άμεσα!

Μετά από αναζήτηση μηνών για την ενίσχυση στα γκαρντ, ο κόουτς του Ολυμπιακού κατέληξε στον Μπριάντε Ουέμπερ και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές με τον 27χρονο NBAer, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Eurohoops».

Ο 27χρονος παίκτης αγωνίζεται στη θέση «1», έχει ύψος 1,88μ. και στην επαγγελματική του καριέρα από το 2015 μέχρι σήμερα έχει φορέσει τη φανέλα των Γκρίζλις (δύο φορές), των Χιτ, των Ουόριορς, των Χόρντετς και των Ρόκετς.

Στις 14 Μαρτίου του 2018 ο Ουέμπερ υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Γκρίζλις, αλλά στη συνέχεια έγινε free agent, με τους Χιτ να του δίνουν την ευκαιρία στο training camp τους και στη συνέχεια τον «κόβουν» στις 13 Οκτωβρίου. Έτσι, ο ποιοτικός παίκτης άρχισε τη σεζόν στην G-League με τους Sioux Falls Skyforce. Σε 32 συμμετοχές με τη θυγατρική ομάδα των Χιτ ο Ουέμπερ μέτρησε την τρέχουσα σεζόν 14,8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 5,8 ασίστ και 2,9 κλεψίματα ανά ματς σε 31' στο παρκέ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερό σχόλιο Αλέφαντου: «Κάνει 100 μέτρα σε 1 λεπτό - Γελάει ο κόσμος με Μάνταλο - Άσχετοι για Φορτούνη - Στην Τούμπα θα...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags