Facebook Pixel Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θα είναι ο παρουσιαστής του All Star Game
| 2019-02-08 23:06:00

Μεγάλη έκπληξη με τον παρουσιαστή του ελληνικού All Star Game (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη έκπληξη με τον παρουσιαστή του ελληνικού All Star Game (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για πασίγνωστο παρουσιαστή της τηλεόρασης!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής θα αναλάβει την παρουσίαση της γιορτής του μπάσκετ που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου.


Αναλυτικά όσα τονίζει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος θα είναι φέτος ο παρουσιαστής στη μεγάλη γιορτή του EKO All Star Game 2019 στο Αλεξάνδρειο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αφήνει για λίγο τη θέση του πίσω από τα μικρόφωνα και μπροστά από τις κάμερες και... πατάει παρκέ υποδεχόμενος τα μεγάλα αστέρια της Betshop Basket League στο EKO All Star Game 2019.

 
 
 

Θα αναλάβει να υποδεχθεί τους θεατές που θα βρεθούν στο Αλεξάνδρειο και να τους βάλει στο κλίμα της γιορτής του επαγγελματικού μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στην Αθήνα και κατάγεται από την Κάλυμνο και το Καστελόριζο με γονείς Έλληνες από τη Αίγυπτο. Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο αποφοιτώντας από το 4ο Γενικό Λύκειο με Άριστα. Το 1997 πέρασε με επιτυχία στο τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ΄όπου αποφοίτησε 4 χρόνια αργότερα, επίσης, με Άριστα. Το 2001 εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου και ολοκλήρωσε με Λιαν Καλώς (Merit) το Μεταπτυχιακό του στην Πολιτική Θεωρία (MSc in Political Theory) του London School of Economics and Political Science (L.S.E.) και συγκεκριμένα στο Tμήμα Πολιτικής Διακυβέρνησης (Government Department). To 2003, αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του, θητεία εργάστηκε στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, ως επικεφαλής του Προγράμματος των Παρατηρητών «Observers’ Program» και αμέσως μετά στον ιδιωτικό τομέα, ως στέλεχος εταιρειών Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας (IKON Porter Novelli – BBDO Group).

To 2005 αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Ομίλου Mad και το 2006 συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής PLD, αναλαμβάνοντας επίσης, το Γραφείο Τύπου. Εκεί, θα γνωρίσει την κα Μανουέλα Παυλίδου, από τους πιο σημαντικούς πνευματικούς ανθρώπους της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας που καθόρισε τη μετέπειτα πορεία του. Εκτός, των τόσων άλλων ασχολιών και δραστηριοτήτων της, η Μανουέλα Παυλίδου διετέλεσε εκείνη την περίοδο, επικεφαλής της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Entertainment Management (EM) του Ομίλου της PLD που είχε αναλάβει τη δημόσια εικόνα του καλλιτέχνη, Σάκη Ρουβά. Ο Δημήτρης εργάστηκε στην ΕΜ ως υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του καλλιτέχνη, έως το 2007. Ταυτόχρονα, επιστρέφει στο Mad, ως ραδιοφωνικός παραγωγός αυτή τη φορά και εργάζεται στο Mad Radio 106,2 αναλαμβάνοντας την πρωινή εκπομπή, Mappes Show, η οποία αποτελεί έμπνευση δική του και μιας παρέας νέων ανθρώπων με τους περισσότερους από τους οποίους συμπορεύεται, έως σήμερα…

Το Mappes Show, 10 χρόνια μετά και έχοντας αλλάξει «ραδιοφωνική στέγη» στον Ρυθμό 94.9 έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των ακροατών ελληνικών μουσικών ραδιοφώνων και στην 3άδα της γενικής κατάταξης ακροαματικοτήτων. Παράλληλα, από το 2008, ο Δημήτρης ασχολείται και με την τηλεόραση, ως παρουσιαστής στο Mad, Mega και τα τελευταία 3 χρόνια στον ΑΝΤ1. Προσωπική του, έμπνευση και ιδιαιτέρως επιτυχημένη υλοποίηση αποτελεί η σειρά εναλλακτικών συνεντεύξεων “Ougachallenge”, ενώ, εκτός από την παρουσίαση και συμπαρουσίαση εκπομπών έχει πάρει συνέντευξη από σημαντικούς εκπροσώπους της διεθνούς δημόσιας σφαίρας, όπως ο Matt Damon, ο Willem Dafoe, η Shakira και η Alicia Keys. Ο Δημήτρης έγραφε τα κείμενα στα Mad Video Music Awards, ενώ επιμελείται το σύνολο των θεμάτων που παρουσιάζει «ζωντανά» στις ώρες «αέρα» τόσο ραδιοφωνικά, όσο και τηλεοπτικά από το μοντάζ μέχρι την παρουσίαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags