Facebook Pixel Τρομερή "επίθεση" σε Μπλατ: "Πώς έπαιξε έτσι; Τι είναι αυτά που κάνει;"!
Μπάσκετ
| 2019-02-22 14:41:00

Φοβερή "επίθεση" σε Μπλατ: "Πώς έπαιξε έτσι; Τι είναι αυτά που κάνει; - Τα λεφτά τους... φτιάχνουν"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Φοβερή "επίθεση" σε Μπλατ: "Πώς έπαιξε έτσι; Τι είναι αυτά που κάνει; - Τα λεφτά τους... φτιάχνουν"!

"Και να μπει στην 8άδα, τι θα κάνει;". Ατάκες-φωτιά στο sportdog.

Προβληματισμό δημιούργησε το κοουτσάρισμα του Ντέιβιντ Μπλατ στην Πόλη, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 75-65 από την Εφές, σύμφωνα με τον Νίκο Παύλου.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε στο sportdog την εμφάνιση των Πειραιωτών και αμφισβήτησε τον τρόπο που αγωνίζονται οι "ερυθρόλευκοι" υπό τις οδηγίες του Αμερικανοϊσραηλινού κόουτς.

"Εγώ είχα πει, πριν το παιχνίδι, ότι αν πήγαινε ο Μπλατ να παίξει κοντρόλ μπάσκετ θα είχε τύχη. Αν το άνοιγε το ματς θα την πάθαινε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς του ξέφυγε η διαφορά. Δεν έπαιξε κοντρόλ μπάσκετ με γερές άμυνες. Άφησε την Εφές να τρέξει", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Έχω πολλά ερωτηματικά έχω αρχίσει να έχω με τον Μπλατ. Με προβληματίζει ο τρόπος που παίζει, οι επιλογές που κάνει, ο παραγκωνισμός ορισμένων παικτών. Δεν τους έχει σε εγρήγορση. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα. Αν αυτοί είναι τόσο μεγάλοι προπονητές εγώ έχω αρχίσει να έχω τις αμφιβολίες μου".

Σχολιάζοντας το γεγονός, ότι στον Ολυμπιακό υπάρχουν προβλήματα με τις πληρωμές,τα οποία πιθανότατα επηρεάζουν την ομάδα τόνισε: "Είναι πολύ σημαντικό. Είναι τα πράγματα εντάξει στην ομάδα; Γιατί τα λεφτά τα φτιάχνουν τα αποδυτήρια. Όπως τα φτιάχνουν και οι νίκες. Αν αυτοί οι άνθρωποι είναι από πέρσι απλήρωτοι και δεν υπάρχει σταθερότητα, τότε δημιουργούνται αμφιβολίες για το αύριο".

Με την ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη ήρθε η απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας και η μάχη για την 8άδα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. "Και να μπει στην 8άδα, τι θα κάνει; Θα καθαρίσει τη Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ; Είναι τελειωμένες καταστάσεις. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλοί στην Ευρώπη φέτος. Στην Ελλάδα ό,τι κάνουν", κατέληξε ο πάντα καυστικός Νίκος Παύλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags