Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έτσι "άρπαξαν" τον Μήτογλου οι Πράσινοι - Γιατί δεν ασχολήθηκαν οι Ερυθρόλευκοι
Μπάσκετ
| 2019-02-25 22:02:00

Έτσι "άρπαξε" τον... καλύτερο Τσαρσαρή - Προτίμησε Αγραβάνη ο Ολυμπιακός - Θα γυρίσει ΝΒΑ;

Sportdog Team
Έτσι "άρπαξε" τον... καλύτερο Τσαρσαρή - Προτίμησε Αγραβάνη ο Ολυμπιακός - Θα γυρίσει ΝΒΑ;

Πώς ήρθε Ελλάδα η ταλεντάρα και πώς θα... φύγει. Όλο το παρασκήνιο!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν εντυπωσιακός πριν από μερικές ώρες στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού στη Ρόδο.

Είχε 16 πόντους, πήρε 15 ριμπάουντ και αξιοποίησε στο έπακρο το χρόνο που του έδωσε ο Ρικ Πιτίνο, ελλείψει Ντεσόν Τόμας. Βλέποντας τον Μήτογλου να κάνει αυτά που κάνει, πολλοί θυμήθηκαν την μεγάλη μάχη που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός για να τον πάρει το καλοκαίρι του 2017.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας Πρίντεζη και Αγραβάνη, δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα, αλλά και πάλι οι "πράσινοι" έδωσαν μεγάλο αγώνα για να τον πείσουν να αφήσει το κολλέγιο του και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στην αρχή υπήρχε διαφορά στο οικονομικό. Οταν σε αυτό το κομμάτι βρέθηκε η άκρη, ο Μήτογλου αποφάσισε να αφήσει την τέταρτη χρονιά το Ουέικ Φόρεστ και να φορέσει τα πράσινα.

Καθόλου άσχημα δεν του έχει βγει αυτή η επιλογή για τον επιπλέον λόγο ότι ο Παναθηναϊκός τον εμπιστεύεται πάρα πολύ. Τον θεωρεί μεγάλη επένδυση και θεωρεί ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλύτερο Τσαρτσαρή.

Αρχικά ο Μήτογλου θεωρείτο παίκτης που θα μπορούσε να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Εχει κάνει πρόοδο, αλλά θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να μπορέσει να φθάσει στο επίπεδο, ώστε να μπορεί να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Πάντως, ματιές από το ΝΒΑ είναι εστιασμένες πάνω του, αφού παίζει στην Ευρωλίγκα και πρόκειται για έναν παίκτη που ήταν στο πανεπιστήμιο του Τιμ Ντάνκαν και είχε προπονητή ένα τεράστιο όνομα, όπως είναι ο Ντάνι Μάνινγκ.

Ο 22χρονος φόργουορντ μέσα στα πολλά προσόντα του είναι ότι δουλεύει πάρα πολύ. Είναι παίκτης, που ακόμη και στο ρεπό του, θα πάει στο γήπεδο για να κάνει αμέτρητα σουτ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags