ΠΑΟΚ: Τα οικονομικά προβλήματα της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ έχουν φτάσει στο απροχώρητο και οι εξελίξεις δεν καθόλου θετικές για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.
Συγκεκριμένα, δύο από τα μεγάλα αστέρια του Δικεφάλου, ο Φιλ Γκος και ο Γουίλιαμ Χάτσερ, δεν μπήκαν στο αεροπλάνο για επιστροφή από τις ΗΠΑ μετά το πέρας της άδειάς τους και ενημέρωσαν την ΚΑΕ ότι δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω εάν δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους!
Οι δύο παίκτες έπρεπε να επιστρέψουν στο προπονητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Τετάρτη 27/2, ωστόσο από τη στιγμή που δεν προτίθενται να το κάνουν, τα πράγματα στον Δικέφαλο έχουν πάρει πλέον οριακή τροπή.
Το Σάββατο (2/3) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Χολαργό για την Α1 και την Τρίτη 5 Μαρτίου έχει οριστεί το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για τη φάση των «16» του Basketball Champions League.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο