Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τι έκανε ο Αγγελόπουλος πριν τη λήξη
| 2019-03-02 12:40:00

Απίστευτα σκηνικά στο ΣΕΦ - Άφωνοι στην ΤΣΣΚΑ, τρελή μπηχτή - Τι έκανε ο Αγγελόπουλος πριν τη λήξη

του Pick n' Scroll
Απίστευτα σκηνικά στο ΣΕΦ - Άφωνοι στην ΤΣΣΚΑ, τρελή μπηχτή - Τι έκανε ο Αγγελόπουλος πριν τη λήξη

Κίνηση που θύμισε... Παναθηναϊκό. Mήπως έτσι εξηγούνται όλα;

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ δεν τα κατάφερε χθες κόντρα στη πανίσχυρη ρωσική ομάδα και ηττήθηκε με 81-97 εντός έδρας.

Οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη καθώς έδειξαν να ξεμένουν από δυνάμεις στην τελευταία περίοδο. Τα προβλήματα που καλούνται πλέον να αντιμετωπίσουν είναι αρκετά, με τα κυριότερα όμως να βρίσκονται εκτός... παρκέ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια κρίση τόσο αγωνιστική, δεδομένου ότι η τελευταία νίκη χρονολογείται από τον Γενάρη απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και σε μία αναταραχή εξωαγωνιστική. Τα σενάρια, άλλωστε, που ήθελαν τους παίκτες να βρίσκονται σε "ρήξη" με τους Αγγελόπουλους αρχίζουν σιγά σιγά να πληθαίνουν.

Χθες στο ΣΕΦ ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα του. Είδε τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να τα δίνουν όλα για 30 λεπτά περίπου, η εικόνα όμως της ομάδας στα κρίσιμα λεπτά απογοήτευσε μάλλον την πλειονότητα εξ αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν μασάει τα λόγια του - "Βόμβες" Κοτζιά για Ολυμπιακό: "Ορίζει την τύχη του, αλλά πρέπει να..."

Μπορεί μερίδα των οπαδών να έμεινε μετά το τέλος της αναμέτρησης για περίπου 20 λεπτά ακόμα, εκφράζοντας την πλήρη στήριξη στους παίκτες και τον προπονητή, οι περισσότεροι όμως πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού αποχώρησαν από το γήπεδο.

Γεγονός που σχολιάστηκε ακόμα και από τη ρωσική όμαδα, παραλληλίζοντας το σκηνικό αυτό με την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο ημίχρονο, στον ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πάντως, δεν ήταν μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού που αποχώρησε νωρίτερα από το ΣΕΦ, αλλά και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έφυγε από το γήπεδο την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι έδειχναν ανήμποροι να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Μία κίνηση που δείχνει πολλά και αν μη τι άλλο φανερώνει το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags