Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έτσι τινάζεται στον αέρα το πρωτάθλημα - Υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός
| 2019-03-05 20:06:00

Έτσι τινάζεται στον αέρα το πρωτάθλημα - Υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός - Μόνο αυτός το σώζει

του Pick n' Scroll
Έτσι τινάζεται στον αέρα το πρωτάθλημα - Υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός - Μόνο αυτός το σώζει

Δεν κάνει κανένας πίσω. Όλα δείχνουν... καταστροφή. Θα γίνει "ντου";

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαμός έγινε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ πριν από λίγες ώρες με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να έρχονται σε δριμεία αντιπαράθεση. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν από το νέο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός επανέλαβε την θέση του, σύμφωνα με την οποία δεν θα κατέβει στο ντέρμπι της 17ης Μαρτίου, αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός ειρωνεύτηκε τους Πειραιώτες, κάνοντας λόγο για Κινέζους διαιτητές: «Αν δεν έχουμε Κινέζους διαιτητές, δεν ξανακατεβαίνουμε» είπε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Μάνος Παπαδόπουλος.

Μία ατάκα, που κάνει τον γύρο του κόσμου με τον Μάικ Τζέιμς και τον Μάλκολμ Ντιλέινι να σχολιάζουν σχετικά.

Το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα. Τα πράγματα είναι απλά. Ή φαίνονται απλά. Αν δεν υπάρξει παρέμβαση της Πολιτείας, δεν πρόκειται να γίνει το επόμενο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός δεν εκτοξεύει απειλές του αέρα, αυτό, που λέει, το εννοεί. Δεν θέλει ο Ολυμπιακός ξανά πρωτάθλημα και Κύπελλο με Ελληνες διαιτητές: «Πάει και τελείωσε» όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπροσωπός του στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε κάτι εντυπωσιακό, αναφερόμενος στην ΚΕΔ: «Ούτε στην Αφρική δεν υπάρχουν επιτροπές, που να είναι 18 χρόνια».



Αν, λοιπόν, δεν υπάρξει παρέμβαση της Πολιτείας, τινάζεται το πρωτάθλημα στον αέρα. Ο Ολυμπιακός, αν μείνουν οι -6 βαθμοί (έχει κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για να γίνουν -1 βαθμός) και δεν κατέβει στο επόμενο ματς, θα χάσει άλλους έξι βαθμούς. Αν γίνει δεκτή η προσφυγή του και τιμωρηθεί με -1 βαθμό, τότε υποβιβάζεται αν δεν κατέβει στο ντέρμπι του ΣΕΦ.

Την ίδια ώρα τι θα γίνει με την τηλεόραση, που δίνει χρήματα στο πρωτάθλημα; Με την Betshop, που είναι ο βασικός χορηγός της Α1; Είναι πολλά τα θέματα και οι προβληματισμοί και το θέμα είναι ότι ο χρόνος περνάει.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει να μείνει τα πράγματα ως έχουν. Και γιατί δεν έχει πρόβλημα με τους Ελληνες διαιτητές και βεβαίως γιατί δεν θέλει να περάσει η θέση του μεγάλου του αντιπάλου. Το μπάσκετ είναι σε σύγχυση, που θα αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε πιο πολύ την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα πλησιάζει το ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα "μεταγραφή" στον Ολυμπιακό - Γι' αυτό τον υπολογίζει ο Μπλατ, αλλάζουν πλέον τα δεδομένα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags