Facebook Pixel Κριστιάν Καρεμπέ – Ολυμπιακός: Μένει οριστικά στο Λιμάνι ο Γάλλος, τι ισχύει με Μοντεστό
| 2019-03-07 21:15:00

Οριστικό: Μένει top όνομα στο λιμάνι - Τον κράτησε ο Μαρτίνς - Αυτός "τελειώνει" - Κίνηση... φωτιά

του Παναγιώτη Νικολάου
Οριστικό: Μένει top όνομα στο λιμάνι - Τον κράτησε ο Μαρτίνς - Αυτός "τελειώνει" - Κίνηση... φωτιά

Ποιος δεν το κουνάει και ποιος... μετακομίζει; Φρέσκο ρεπορτάζ.

Κριστιάν Καρεμπέ – Ολυμπιακός: Σαφής, σαφέστατη, ξεκάθαρη η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά στα social media αναφορικά με τη φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων», Κριστιάν Καρεμπέ να αποχωρεί από τον σύλλογο, ή έστω, να αλλάζει πόστο.

Κατηγορηματικά διαψεύστηκε λοιπόν το συγκεκριμένο σενάριο και αν μη τι άλλο είναι λογικό. Από την στιγμή που όπως φαίνεται ο Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας κερδίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και τα αποδυτήρια, παραμένει στο τιμόνι, θα ήταν μάλλον οξύμωρο, ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την πρόσληψη του, την διαπραγματεύτηκε και ανέλαβε σε καθημερινή βάση την διευκόλυνση της προσαρμογής του Πορτογάλου στα ελληνικά δεδομένα, αλλά και αυτά των «ερυθρόλευκων», να άφηνε το πόστο του.

Δεν θα είχε λογική μια τέτοια κίνηση, εκτός φυσικά αν ο ίδιος ο Καρεμπέ την επιθυμούσε, κάτι που όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει διαφανεί από την καθημερινότητα του συλλόγου, αλλά και όσα ρεπορταζιαικά μεταφέρονται τις τελευταίες μέρες.

Με το συγκεκριμένο «μέτωπο» να κλείνει λοιπόν με τον πλέον σαφή και δεσμευτικό τρόπο, μένει το… άλλο, αυτό του Φρανσουά Μοντεστό. Μοιάζει να μην είναι τυχαίο πως ενώ τα σενάρια των τελευταίων ημερών αφορούσαν «πακέτο» τους δύο Γάλλους, η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού, ήταν μόνο για τον Καρεμπέ, όχι για τον Μοντεστό.

Ο υπεύθυνος scouting των «ερυθρόλευκων» απολαμβάνει της εκτίμησης όλων στον Ολυμπιακό, έχει κάνει μερικές εντυπωσιακές value for money κινήσεις τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετούς μήνες το έχει… δίπορτο, κάνοντας αρκετή (και καλή όπως λένε οι πληροφορίες από την Αγγλία) δουλειά, πάνω στο αντικείμενο του φυσικά,  και στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τόσο που ο περισσότερος χρόνος του, όπως λέγεται, περισσότερο ξοδεύεται στην Αγγλία, παρά στην Αθήνα. Λογικό και επόμενο συνεπώς να υπάρχει τουλάχιστον διάθεση να «επισημοποιηθεί» αυτή η κατάσταση, να ενταχθεί στο επιτελείο της Φόρεστ. Κίνηση που προφανώς συνδέεται και με την αναζήτηση του Ολυμπιακού για έναν τεχνικό διευθυντή, θέση και ρόλος που δεν υπάρχει στο νυν οργανόγραμμα των «ερυθρόλευκων»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαφνικό και τεράστιο πρόβλημα για Ολυμπιακό - Χάνει τέσσερις παίκτες - Δεν το πιστεύει ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags