Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αρέσει στους αιώνιους ο Φλιώνης
| 2019-03-09 17:53:00

Αυτός ο μικρός θα βάλει ΠΑΟ και Ολυμπιακό να "πλακωθούν" - Απίθανη φήμη για Χαραλαμπόπουλο!

του Pick n' Scroll
Αυτός ο μικρός θα βάλει ΠΑΟ και Ολυμπιακό να "πλακωθούν" - Απίθανη φήμη για Χαραλαμπόπουλο!

Φεύγει από top ομάδα και... αρέσει. Τι "παίζει" με τον πρώην "πράσινο";

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται, αλλά όσο φτιάχνει ο καιρός, όλοι αρχίζουν να σκέφτονται το καλοκαίρι. Και μαζί το μυαλό να τρέχει στις μεταγραφές.

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι από τους καλύτερους Ελληνες παίκτες της γενιάς του. Είναι γεννημένος το 1997 και ήταν στις Εθνικές ομάδες μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Δεν έχει το ταλέντο και την προοπτική των δύο συμπαικτών του, αλλά είναι ένας πλέι-μέικερ με μυαλό, που ταιριάζει ως μπακ απ σε πολλές, αν όχι σε όλες τις ομάδες.

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τον Αρη και είναι πιθανό να απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό με τον Ολυμπιακό ως μέλος της δεκαπεντάδας, δεκαεξάδας, που θα έχει κάθε ομάδα από τη νέα χρονιά με δεδομένο ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις γίνονται περισσότερες. 

Αν προκύψει κάτι τέτοιο, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο παίκτης, καθώς αν πάει στους «αιώνιους», είναι σίγουρο ότι δεν θα έχει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. Και στην ηλικία που βρίσκεται, ο χρόνος συμμετοχής είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα.

Παραπάνω κάναμε λόγο και για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που υπέστη σοβαρό τραυματισμό και είναι στη διαδικασία επανόδου με τη φανέλα του Λαυρίου. Κατ' αρχάς το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα επανέλθει. Από κει και πέρα, αυτό που περιμένουμε να δούμε το καλοκαίρι είναι αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό. 

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη προοπτική για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά δεν έχει την εξέλιξη που θα περίμενε κανείς, όταν σε πολύ μικρή ηλικία «κατάπινε» τους αντιπάλους του. Κυρίως στο επίπεδο των εθνικών ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-σοκ στον ΠΑΟΚ! Φεύγει το καλοκαίρι αγαπημένο παιδί του Σαββίδη; Σημαία του Δικέφαλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags