Facebook Pixel H ατάκα της χρονιάς μετά το Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: "Παίζαμε... Χριστιανοί με λιοντάρια"!
Μπάσκετ
| 2019-03-10 22:15:00

H ατάκα της χρονιάς μετά το Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: "Παίζαμε... Χριστιανοί με λιοντάρια"!

Sportdog Team
H ατάκα της χρονιάς μετά το Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: "Παίζαμε... Χριστιανοί με λιοντάρια"!

Απίστευτη δήλωση από τον Βασίλη Φραγκιά!

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε άνετα του Πανιωνίου με 96-71 στο ΟΑΚΑ και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Βασίλης Φραγκιάς, τόνισε πως ζητούμενο για την ομάδα του ήταν να κάνει μια καλή... προπόνηση.

Θέλοντας να καταδείξει τη μεγάλη διαοφρά δυναμικότητας με τον Παναθηναϊκό, ο κ. Φραγκιάς τόνισε μεταξύ άλλων πως "Ήταν σαν να παίζαμε Χριστιανοί με λιοντάρια. Δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Κολοσσαίο κανένας Χριστιανός"!

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλησπέρα και Καλή Σαρακοστή σε όλους. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Ήταν σαν να παίζαμε Χριστιανοί με λιοντάρια. Δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Κολοσσαίο κανένας Χριστιανός. Είχαμε μια σημαντική απουσία, αυτή του Ντόρσεϊ. Τα παιδιά προσπάθησαν, όσο μπόρεσαν, να αντέξουν απέναντι στους ψηλούς του Παναθηναϊκού, που φάνηκε ότι είχαμε τεράστιο κενό και πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς, για εμάς αυτά τα παιχνίδια, που λένε ότι είναι γιορτή, δεν είναι γιορτή, γιατί χαίρεται μόνο ένας, αλλά το μυαλό μας ήταν μόνο στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Ρέθυμνο, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το αν έχει ξαναπαίξει χωρίς σέντερ ανέφερε: «Όχι, είναι η πρώτη φορά. Γενικώς είναι περίεργη η φάση. Εμείς παραείμαστε undersized. Επιλέξαμε να κρατήσουμε έξω τον Ντόρσεϊ, που είναι ο μοναδικός παίκτης που παίζει με πλάτη. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, που έχει πολύ ψηλά κορμιά και πολλές εναλλακτικές, χωρίς ψηλό δεν μπορείς να παίξεις. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, κάποια στιγμή βγήκαμε πολύ έξω και το ρίξαμε στα σουτ. Αν μπουν χαίρεσαι, αν δεν μπουν, λυπάσαι. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ασχοληθήκαμε πολύ με αυτό το παιχνίδι, γιατί ξέραμε εξ' αρχής πως ερχόμασταν εδώ για να κάνουμε μια καλή προπόνηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags