Facebook Pixel Γιάνις Τίμα – Μπριάντε Ουέμπερ: Γι’ αυτό έφυγε ο Λετονός, κρατάει τον Αμερικανό για τη νέα σεζόν
| 2019-03-12 16:37:00

Το μεγάλο "κόλπο" με Τίμα, τόσα γλιτώνουν οι Αγγελόπουλοι – Ιδού ο πρώτος που έκλεισε για καλοκαίρι!

του Pick n' Scroll
Το μεγάλο "κόλπο" με Τίμα, τόσα γλιτώνουν οι Αγγελόπουλοι – Ιδού ο πρώτος που έκλεισε για καλοκαίρι!

Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό! Ο Λέτονος έφυγε, ποιος έρχεται.

Γιάνις Τίμα – Μπριάντε Ουέμπερ: Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Λαυρίου με χίλιες δυσκολίες και με τον Μπριάντε Ουέμπερ να δείχνει για μία ακόμη φορά τη χρησιμότητά του. Ο πρώην γκαρντ του ΝΒΑ δεν έχει το σούπερ ταλέντο, αλλά δίνει στους Πειραιώτες πράγματα, που τα έχουν ανάγκη. Πράγματα, που τους έλειπαν, όπως ενέργεια, αμυντική βοήθεια, αλλά και σκοράρισμα.

Ο Ουέμπερ δεν είναι φύσει επιθετικός παίκτης, αλλά τα ποντάκια του τα βάζει. Κόντρα στην ομάδα του Λαυρίου σημείωσε 14 πόντους και βοήθησε πολύ, ώστε να έρθει η νίκη.

Αντίθετα, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου για μία ακόμη φορά ο Γιάνις Τίμα. Ο Λετονός φόργουορντ είχε προσωπικό θέμα τις προηγούμενες μέρες και για αυτό δεν είχε παίξει με τον Αρη. Χθες, όμως, δεν υπήρχε κάποιο τέτοιο πρόβλημα και δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που απόρησαν. Oι απορίες λύθηκαν πριν από λίγο, ότα γνωστοποιηθηκε ότι ο Τίμα παίρνει τον δρόμο για την Ρωσία και την Χίμκι. Για να παίξει ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γίνεται αυτό, γιατί ο Ολυμπιακός δεν τον υπολογίζει, για να γλυτώσει μισθούς, που είναι να του δώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς (θα γλυτώσει κοντά στις 250.000 ευρώ), αλλά και για να πάει κάπου να παίξει και να φανεί. Βλέπετε, Ολυμπιακός και Τίμα έχουν κλειστό συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Μένοντας στον Πειραιά ο Τίμα μέχρι το τέλος της χρονιάς, δεν θα έπαιζε σχεδόν καθόλου. Ποια ομάδα θα ενδιαφερόταν, λοιπόν, να τον πάρει το καλοκαίρι με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν τον θέλει την επόμενη χρονιά; Πηγαίνοντας στην Χίμκι, σίγουρα θα έχει χρόνο συμμετοχής και όλο και κάποια ομάδα θα τον δει. Αν μάλιστα δεν τον κρατήσει και η Χίμκι.

Τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά για τον Ουέμπερ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιθανό να τον κρατήσουν και για τη νέα χρονιά. Η διαφορά σε σχέση με τον Τίμα είναι ότι με τον Ουέμπερ δεν υπάρχει κλειστή συμφωνία. Στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Αμερικάνο γκαρντ και το πλέον πιθανό είναι το καλοκαίρι να ενεργοποιηθεί ο όρος ανανέωσης, που υπάρχει, καθώς μάλιστα και το κασέ του δεν είναι πάρα πολύ υψηλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Αλέφαντος με ΠΑΟΚ - Απίστευτη ατάκα για... Μπίσεβαρ - "Σιγά τον σίφουνα ο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags