Facebook Pixel Περιστέρι – Άρης: Τρομερό ξύλο στις εξέδρες και παρέμβαση των παικτών (ΦΩΤΟ)
| 2019-03-16 20:48:00

Τρομερό ξύλο στις εξέδρες στο Περιστέρι – Άρης και παρέμβαση των παικτών (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερό ξύλο στις εξέδρες στο Περιστέρι – Άρης και παρέμβαση των παικτών (ΦΩΤΟ)

Σοβαρά επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα.

Περιστέρι – Άρης: Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση της Α1 ανάμεσα στο Περιστέρι με τον Άρη, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση λόγω των διακοπών και νικητές τους γηπεδούχους με 81-61.

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, τα οποία και υποχρέωσαν τους διαιτητές να διακόψουν την αναμέτρηση.

Μάλιστα, στην κερκίδα που έγινε η συμπλοκή υπήρχαν οι οικογένειες των παικτών, που κινδύνευσαν από τα επεισόδια, με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να προστατεύσουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Ο διεθνής φόργουορντ και οι υπόλοιποι παίκτες του Περιστερίου ανέβηκαν στην κερκίδα του «Ανδρέας Παπανδρέου» και προσπάθησαν να σώσουν τις οικογένειές τους από τον «πόλεμο» των οπαδών.

Λίγα λεπτά αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους και τα ΜΑΤ, με τους άνδρες της Αστυνομίας να επιβάλλουν την τάξη στις κερκίδες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διακόπηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 33’, με το σκορ στο 63-47 υπέρ της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι διαιτητές βλέποντας τον πανικό στις κερκίδες έδωσαν διαταγή να εκκενωθεί το γήπεδο, προκειμένου να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Λίγη ώρα αργότερα οι αρχές έκαναν πράξη την εντολή των διαιτητών και το ματς συνεχίστηκε κανονικά…

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags