Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Ο νεαρός φόργουορντ έχει αφίσα του Μιλουτίνοφ στο δωμάτιο του
Μπάσκετ
| 2019-03-21 11:30:00

Ατάκα-φωτιά Ποκουσέφσκι - Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού έχει αφίσα - Δεν είναι ο Σπανούλης!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Ποκουσέφσκι - Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού έχει αφίσα - Δεν είναι ο Σπανούλης!

Τι είπε ο ταλαντούχος παίκτης των Ερυθρόλευκων; 

Ολυμπιακός - Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Το ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα έκανε ο νεαρός φόργουορντ των Ερυθρόλευκων, στο αγώνα με την Μπάγερν στο ΣΕΦ την περασμένη Τρίτη και έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού, που έπαιξε στην Ευρωλίγκα (17 και 2 μηνών) παίρνοντας το σχετικό ρεκόρ του Γιώργου Πρίντεζη από το 2002.

Ο Σέρβος παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, λέγοντας για το όνειρο του να παίξει στην Ευρωλίγκα που έγινε πραγματικότητα, τα ινδάλματά του, τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και μάλιστα τον τελευταίο τον είχε και αφίσα στο δωμάτιο του καθώς και την Ευρωλίγκα που θέλει να σηκώσει με τους Ερυθρόλευκους:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν όνειρο για μένα να αγωνιστώ στη Euroleague. Ήταν όνειρο να παίξω με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού. Βέβαια και στην Α1 αν έπαιζα για πρώτη φορά, πάλι θα ήταν η εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου για μένα γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα,» εξήγησε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

«Να παίζεις δίπλα στον Γιώργο Πρίντεζη και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ είναι απίστευτο! Τι να πω; Είναι τεράστιοι παίκτες, είναι ινδάλματά μου και κοιτάζω πως παίζουν ώστε να παίρνω πράγματα, να μαθαίνω από αυτούς. Και στις προπονήσεις έχω μάθει πολλά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού με παροτρύνουν να δουλεύω όσο πιο πολύ γίνεται. Με βοηθούν και έχω πάρει πολλά πράγματα,» επισήμανε και στην ερώτηση αν έχει κάποιον παίκτη αφίσα στο δωμάτιό του απάντησε: «Τον Νίκολα Μιλουτίνοβ!»

Όσο για το ποια θέση προτιμά να παίζει είπε: «Η θέση «3». Γιατί εκεί μπορώ να δώσω περισσότερα. Έχω καλό σουτ, μπορώ να παίξω και στο post. Στο «3» λοιπόν μου αρέσει να παίζω».

Ποια είναι τα δυνατά στοιχεία του και ποια τα αδύναμα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψει περισσότερο; «Οι αιφνιδιασμοί και τα τρίποντα! Σε αυτά είμαι καλός! Τώρα θέλω να δουλέψω περισσότερο στα λέι απ, στις πάσες και στην ντρίπλα». Η μεγαλύτερη αδυναμία του, πάντως σε αγωνιστικό επίπεδο είναι: «Η άμυνα! Μόνο η άμυνα νομίζω! Στην επίθεση δεν έχω αλλές αδυναμίες».

Στην ερώτηση για το ποιο είναι το όνειρό του για το μέλλον: «Το όνειρό μου για το μέλλον είναι να παίζω στον Ολυμπιακό, να παίζει και ο Ολυμπιακός καλά, να πετυχαίνουμε νίκες, να κατακτήσουμε και άλλους τίτλους στη Euroleague. Να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα».

Τέλος για το αν υπάρχει στο μυαλό του το όνειρο του ΝΒΑ ανέφερε: «Πρώτα θα ήθελα να καθιερωθώ στη Euroleague και μετά γιατί όχι; Στο ΝΒΑ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags