Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πληρωμένοι οι παίκτες με την Γκραν Κανάρια
| 2019-03-22 10:26:00

Φοβερή κίνηση Αγγελόπουλων - Πώς "εξέθεσαν" τους παίκτες - Καμία δικαιολογία - Στη... σέντρα ο Μπλατ

του Pick n' Scroll
Φοβερή κίνηση Αγγελόπουλων - Πώς "εξέθεσαν" τους παίκτες - Καμία δικαιολογία - Στη... σέντρα ο Μπλατ

Τι έγινε πριν το ματς στα Κανάρια; Αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Ο Ολυμπιακός χθες γνώρισε ντροπιαστική ήττα από την Γκραν Κανάρια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πλέον σοβαρά να μείνει εκτός πλέι οφ, όπως αναλύσαμε σε χθεσινό θέμα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα και σχεδόν κανείς δεν μπόρεσε να διακριθεί.

Σαφώς και αποτελεί μια καλή δικαιολογία ότι οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν χωρίς τους δύο βασικούς γκαρντ (Σπανούλη και Στρέλνιεκς), την οποία επικαλέστηκε και ο προπονητής μετά το ματς, ωστόσο και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι σε μία σαφώς ανώτερη ομάδα (Μπάγερν) η ομάδα απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ έχοντας τις ίδιες απουσίες.

Όπως και να έχει, τα φετινά αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού είναι γνωστά και απέναντι στην Γκραν Κανάρια βγήκαν ξανά στην επιφάνεια. Μία ομάδα χωρίς πλάνο και με παίκτες που δεν μπορούσαν να κάνουν τα αυτονόητα στο παρκέ.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες παρουσίασαν μία τόσο κακή εικόνα παρόλο που τις προηγούμενες μέρες είδαν μετά από πολύ καιρό το χρώμα του χρήματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog, η διοίκηση πλήρωσε ένα μικρό μέρος από τα οφειλόμενα στους παίκτες (υπάρχει ακόμα μεγάλο υπόλοιπο) σε μία κίνηση καλής διάθεσης και προκειμένου να φτιάξει κάπως το κλίμα από την αβεβαιότητα που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα, κάτι που σαφώς είχε επηρεάσει άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα.

Αυτό, ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε χθες, δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει τη διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού, καθώς οι περισσότεροι έδειξαν πολύ κακό πρόσωπο, αποδεικνύοντας πως η αγωνιστική πτώση δεν οφείλεται μόνο στα εξωαγωνιστικά θέματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά έχει να κάνει και με το κομμάτι της προπόνησης, το οποίο βαραίνει αποκλειστικά τον Ντέιβιντ Μπλατ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σενάριο Μπαρτζώκα αντί Μπλατ - Γιατί... γυρίζει στον Ολυμπιακό - Τρέλα οπαδών - Ατάκα... αποκάλυψη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags